40 anys fent valors Caixa popular

Coneixes els ‘Desayunos Wayco’?

Si busques treball o socis per al teu negoci, en aquest espai de coworking pots trobarlo

Coneixes els ‘Desayunos Wayco’?
05/07/2016 -

El treball ha canviat i la forma de buscar-ho també. Cada vegada més, els reclutadors contacten amb els futurs treballadors a través de xarxes socials com Linkedin o Twitter. I paraules com networking s’han fet més populars. Possiblement també has sentit parlar del coworking.

A Espanya, hi ha més de 500 espais que fomenten esta nova forma col·laborativa de treballar.

Este corrent, que va sorgir en 2005 a San Francisco, està lligat per un costat als canvis que ha experimentat la nostra economia, i d’una altra, a l’evolució d’Internet, és a dir, les empreses cada vegada compten amb menys plantilla i tendeixen a externalitzar molts departaments, contractant, per exemple, els servicis d’un freelance a través de la xarxa.

En este sentit, el coworking ha anat agafant molta força al nostre país, i també, per descomptat, a València. Per este motiu, accions com els ‘Desayunos Wayco’ s’han posat tan de moda.

El primer dimarts de cada mes, tots aquells que o bé busquen una ocupació o bé un soci o col·laboradors per al seu negoci se citen, de 10:00 a 11:30 hores, en el Carrer del Governador Vell per a presentar-se, conéixer professionals de diferents sectors o projectes innovadors, així com crear contactes que podran convertir-se en socis per al seu negoci.

D’esta manera, mentre desdejunes, els assistents comparteixen iniciatives i experiències, la qual cosa et permet aprendre dels errors dels altres, reben feedback i es creen col·laboracions entre ells.

A què esperes per a unir-te al coworking? Si només necessites un ordinador, un telèfon i una bona connexió a Internet, este és el teu espai perfecte per a començar a formar part d’una gran varietat de projectes o per a trobar col·laboradors per a la teua idea.

I si al contrari estàs buscant ocupació i et planteges la possibilitat de fer-te autònom, no ho dubtes i date a conéixer en este entorn. Mai saps on pot estar esperant-te el treball de la teua vida.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra