Tornen els concerts dels dijous al Saló de Cristall

Tornen els concerts dels dijous al Saló de Cristall

Tornen els concerts dels dijous al Saló de Cristall de l’Ajuntament després de les festes de les Falles. Aquest dijous 23 serà el Cor de l’Escola Gavina qui actuarà a les 12.00 hores en el Saló de Cristall. Aquest cor es compon de Escorgavina, que són 123 xics i xiques, i de Amb cor, al voltant de 40 mares i pares.

El cor està dirigit per Ferran Aleixandre, mentre que al piano està Amin El Manchoud; bateria, Mateu Sanchis, Guillem Cano, Fran Cabo i Pau Aleixandre; al baix, Rafa Moriel; percussió, Ana Cervera, Rafa Moriel i Fran Cabo; violí, Irene Mora i Carmina Morellà; guitarra, Robert Escrivà i trompeta, Nur El Manchoud.

Amb cor interpretarà “Dansa a veus”, de Urbàlia rurana; “El Til·ler” de Strauss; i “Dolça estima a mitja nit”, de Pau i Ferran Aleixandre.

Per la seua banda, el cor Escorgavina cantarà els temes “Heal the world”, de Michael Jackson; Cançó de rodar”, de Marc Granell i Ferran Aleixandre; “Els immigrants”, Marc Granell i Ferran Aleixandre; “La meva terra és el mar”, de Lax’n’Busto i “Si comença a ploure”, de Pau i Ferran Aleixandre.

Finalment, Escorgavina i Amb cor interpretaran de forma conjunta “Puff, el drac màgic”, una adaptació del conte; “En valencià”, de Ferran Aleixandre; “L’estaca”, de Lluís Llach; “Quan tot s’enlaira”, Txarango; “Boig per tu”, Sau; “A la soca de la mar” de Pau Aleixandre i “Que tinguem sort” de Lluís Llach.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

five × 2 =

obra pi escalante
cirsa prize pool
visita gandia
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra