Company: 'Volem que els Centres Europeus identifiquen i definisquen serveis que afavorisquen crear i consolidar noves empreses innovadores'

Company: 'Volem que els Centres Europeus identifiquen i definisquen serveis que afavorisquen crear i consolidar noves empreses innovadores'

La directora general de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace), Júlia Company, s’ha reunit amb els directors dels Centres Europeus d’empreses Innovadores (CEEI), als qui ha traslladat la necessitat que “identifiquen i definisquen nous serveis d’alt valor afegit que afavorisquen la creació i consolidació de noves empreses innovadores o de base tecnològica en el marc de l’Ecosistema Emprenedor de la Comunitat”.

L’Ivace té signats convenis de col·laboració amb els CEEI de la Comunitat (València- Alcoi, Castelló i Elx) per valor de dos milions d’euros.

Aquests convenis, cofinançats al 50% a través del Programa operatiu Feder 2014-2020, contempla el desenvolupament d’una Pla d’Actuació 2017 per a garantir que tots els habitants de la Comunitat tinguen accés als serveis, el coneixement i les eines relatives a l’emprenedoria de forma homogènia, coherent, coordinada i no discriminatòria.

Amb l’engegada d’aquest Pla d’Actuació per part dels CEEI es pretén evitar duplicitats entre els diferents agents públics i privats, ordenar i mantenir actualitzades les necessitats i els recursos disponibles per als emprenedors de l’Ecosistema Emprenedor de la Comunitat Valenciana.

També es vol potenciar les plataformes de suport a l’emprenedoria innovadora com a suport d’eines, recursos i serveis als emprenedors de la Comunitat Valenciana.

Júlia Company ha destacat l'”encomiable i necessària” labor que presten els CEEI als emprenedors al mateix temps que ha reafirmat el compromís del conseller Rafa Climent “de potenciar i reforçar la seua activitat amb les eines i línies de finançament necessàries”.

En 2016, els CEEI de la Comunitat van realitzar més de 200 activitats de foment de la innovació i l’emprenedoria en les quals van participar més de 10.000 persones.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 + 20 =