Comencen les reunions de coordinació amb el Fòrum Festes de Xirivella

Comencen les reunions de coordinació amb el Fòrum Festes de Xirivella

Ja han començat les reunions amb el Fòrum Municipal de Festes de Xirivella per a coordinar les activitats previstes durant les festes majors de 2017 tant a la zona centre com al barri de la Llum el mes de setembre.

El Fòrum Festes és un òrgan consultiu que en els últims anys s’ha consolidat com a plataforma ciutadana de vital importància. Agrupa representants del teixit associatiu del municipi i la seua opinió es té molt en compte des de l’equip de govern per a dissenyar i coordinar les festes locals.

Segons la Regidora de Festes i Economia del Bé Comú, María José García Grande, “l’Ajuntament té el propòsit ferm d’escoltar i recollir suggerències de tots els col·lectius vinculats a les festes, amb l’objectiu de fer que el Fòrum siga un espai obert que promoga la participació de la ciutadania en la presa de decisions, apropant la gestió municipal i facilitant informació sobre activitats i serveis a través del diàleg i l’intercanvi d’opinions”.

Les Festes Majors de Xirivella 2017 arrancaran el 31 d’agost amb el Pregó Institucional i acabaran el dia 10 de setembre. Un dels actes més esperats és el “Paelles i colles”, que enguany se celebrarà el dissabte 16 de setembre a la zona centre, tal i com s’ha consensuat en el Fòrum Festes. Al barri de la Llum les paelles es cuinaran el dissabte 9 de setembre.

Enguany se celebrarà la segona edició de la “Marxa de Colors de Xirivella”, després de la gran acollida ciutadana de l’any passat i torna el ja consolidat “Passeig per l’Horta”. A més, la plaça de Gerardo Garcés torna a ser l’escenari de “La nit més llarga”, una macro discomòbil per a celebrar la Nit de les Figues.

Un any més, les festes del barri de Sant Ramón se celebraran l’última setmana d’agost i les de l’avinguda de la Pau seran la segona quinzena de setembre.

La Regidoria de Festes i el Fòrum Festes continuen elaborant el programa complet per a fer de les festes del 2017 una de les més recordades pels veïns i veïnes.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze + quatre =