40 anys fent valors Caixa popular

Comencen les obres de renovació a les Juntes Municipals pressupostades en vora 112.000 euros

Comencen les obres de renovació a les Juntes Municipals pressupostades en vora 112.000 euros
03/10/2016 -

Hui comencen les obres de condicionament de les juntes municipals de Patraix, Ciutat Vella i Russafa. Unes intervencions que s’allargaran durant un mes i consistiran a reformar els registres, la pintura i, en algun cas, la façana, així com la instal·lació de llum i el gestor de cues. “Es tracta de dignificar estes seus, ja que moltes presenten deficiències evidents per l’abandó a què han estat sotmeses durant els últims anys”, ha assenyalat el regidor de Participació i Descentralització, Jordi Peris.

Hui s’iniciaran les obres a la Junta Municipal de Patraix, consistents en la reforma del registre d’entrada, així com la instal·lació del sistema de gestió de cues, inexistent ara.

“Atés que és necessari enderrocar parets i alçar el terra, ens veiem obligats a tancar el registre d’entrada aproximadament durant un mes. L’oficina administrativa estarà oberta, pero tant els servicis de registre com el d’informació s’oferiran a la Junta Municipal d’Abastos per proximitat”, ha precisat Peris. Estes obres s’han pressupostat en 56.630,8 €.

També  començaran les obres a la Junta de Russafa, però en este cas no serà necessari, en principi, tancar el registre. Les obres consistiran a remodelar el registre i la pintura i renovar la façana. També ací es canviarà el gestor de cues. Les obres en esta seu costaran 34.749,59 €.

Les obres de la Junta de Ciutat Vella s’han pressupostat en 20.493,99 € i està previst remodelar la sala d’espera, la pintura i el gestor de cues. Ací tampoc es veurà afectada l’atenció al públic.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
Conciertos de viveros fira de valencia 2017
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent

Notícies destacades

No hi ha notícies

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra