Comencen a retirar els guals de la zona del Perelló en la carretera CV-500

Foto: Enrique Íñiguez Rodríguez (Qoan)

Comencen a retirar els guals de la zona del Perelló en la carretera CV-500
17/01/2017 -

La Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori ha iniciat el procés de retirada dels guals anomenats ‘coixins berlinesos’, instal·lats en un tram de la zona del Perelló en la carretera CV-500, tal com es va comprometre amb els veïns i altres entitats afectades.

El director general d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat, Carlos Domingo, ha destacat que “s’estan complint els compromisos adquirits i ja s’ha iniciat el desmuntatge d’aquests coixins berlinesos en una zona concreta del Perelló on els tècnics han determinat que ja poden retirar-se”. En aquest sentit, ha explicat que la resta dels treballs es realitzaran “quan l’Ajuntament de València finalitze la instal·lació prevista de semàfors i passos de zebra en aquesta carretera per a incrementar les condicions de seguretat de la mateixa”.

Segons ha recordat Domingo, “la instal·lació dels coixins berlinesos en les travessies del Perellonet i El Perelló no ha donat els resultats desitjats, ja que, es van instal·lar per a millorar la seguretat viària i reduir la velocitat en alguns trams però han ocasionat l’efecte contrari, perquè els conductors els eviten envaint el voral o el carril bici. Aquesta mesura ha tingut efectes molt positius allà on s’ha instal·lat, no obstant això, les peculiaritats d’aquest tram, per on també passen màquines segadores i tractors, ha provocat alguns inconvenients i, per açò, s’ha procedit a desmuntar-los”, ha explicat el director general.

Domingo ha explicat que les actuacions que s’han realitzat de manera conjunta entre la conselleria i l’Ajuntament de València pretenen aconseguir un equilibri entre el dret a la mobilitat, la seguretat dels usuaris més vulnerables, la preservació del medi ambient i el desenvolupament de les activitats econòmiques en una carretera de gran valor que travessa el parc natural i, per açò, “treballem per a aconseguir el màxim consens possible amb totes les parts implicades”.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra