Comença l’escola d’estiu temàtica i trilingüe d’Alfafar

Comença l’escola d’estiu temàtica i trilingüe d’Alfafar
05/07/2016 -

L’Escola Esportiva d’Estiu d’Alfafar obri les seues portes perquè els xiquets i xiquetes puguen gaudir d’un estiu diferent aprenent. Des de l’àrea de Joventut s’han programat activitats per a confeccionar una escola d’estiu adaptada als nous temps.

Aquesta escola es du a terme en les instal·lacions del Complex Poliesportiu Municipal. Enguany hi ha temes transversals per a tots els grups, com la musicoteràpia risoteràpia, basat en els ritmes musicals i de relaxació. Medi ambient, perquè els xiquets i xiquetes coneguen la importància de la naturalesa i els éssers vius, així com l’estalvi de llum, aigua, etc. Seguretat vial, per a conéixer senyals i semàfors des de la perspectiva del vianant, conductors i passatgers. Primers auxilis, com a prevenció i tècniques bàsiques d’auxili. Experiments, que es realitzaran una vegada per setmana i en relació a la temàtica que s’estiga tractant. Anglès i valencià, sempre presents i de forma més intensa en els seus respectius tallers.
També es comptarà amb tallers especials, com a reparació de burxades en bicicletes i manteniment de les mateixes, així com d’altres transports com el monopatí o els patins. Taller de reutilització d’objectes, on es potencia la creativitat dels xiquets i xiquetes per a traure diferents usos a un mateix objecte. Tallers de supervivència per als i les més majors, amb tallers d’orientació, lectura de mapes cartogràfics o elaboració de brúixoles. I també tindran lloc xarrades interactives sobre temes d’actualitat referents a vida saludable, al·lergògens i bullyng escolar.

Totes aquestes activitats estan preparades per un grup de monitors especialitzats i capacitats per a adaptar cadascun dels tallers a les diferents franges d’edats. Amb açò es vol cercar la diversió dels xiquets i xiquetes potenciant les seues habilitats i aprenent. Una Escola d’Estiu nova per a tots els participants.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra