Comença l’Assemblea Intergovernamental de la UNESCO que pot declarar les Falles com a patrimoni immaterial de la humanitat

Diverses campanyes i iniciatives fan costat a la candidatura de les Falles

valencia.es

Comença l’Assemblea Intergovernamental de la UNESCO que pot declarar les Falles com a patrimoni immaterial de la humanitat
29/11/2016 -

L’onzena Assemblea de la UNESCO que decidirà si la festa de les Falles és declarada patrimoni immaterial de la humanitat ja ha començat a la seu de l’ONU a Addis Abeba, la capital d’Etiòpia. El regidor de Cultura Festiva i president de la Junta Central Fallera (JCF), Pere Fuset, juntament amb el secretari general de la JCF, José Martínez Tormo, i Antonio Bravo i Consuelo Matamoros com a representants de la Generalitat, conformen la delegació valenciana que defensarà la candidatura de la festa gran de València.

Des del món faller i des de diversos àmbits de la societat valenciana continuen desenvolupant-se de forma paral·lela a l’assemblea d’Etiòpia tot un seguit d’iniciatives i campanyes per donar suport a la candidatura de les Falles. Per exemple, a la plaça de l’Ajuntament hi ha instal·lada des de divendres una etiqueta gegant, #FallesUNESCO, perquè tot el món puga fer-se fotografies amb ella i difondre-la per les seues xarxes socials. A més, hi ha diverses xapes oficials fetes pel responsable de la campanya gràfica de les Falles de 2016 per poder portar-les penjades a la roba.

D’una altra banda, Internet continua veient créixer la iniciativa de recollida de signatures de suport a la plataforma <change.org> sota el títol Apoya Les Falles Como Patrimonio Cultural Inmaterial de la Humanidad de la UNESCO. Per facilitar l’accés a esta iniciativa la pàgina web específica que inclou tots els detalls sobre la candidatura de les Falles, www.fallespatrimonicomu.info, conté dos enllaços directes que qualsevol persona interessada a mostrar el seu suport a la candidatura pot utilitzar: www.fallespatrimonicomu.info/signa i www.fallespatrimonicomu.info/firma.

Fuset ha volgut agrair i destacar la importància del suport que des de qualsevol àmbit de la nostra ciutat puga arribar a l’Assemblea de la UNESCO per mostrar la unió al voltant de la candidatura de les Falles a este reconeixement històric.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra