40 anys fent valors Caixa popular

Comença la fase de presentació de propostes al procés participatiu Activa Orriols

El taller participatiu tindrà lloc hui de vesprada al Centre de Majors

valencia.es

Comença la fase de presentació de propostes al procés participatiu Activa Orriols
02/12/2016 -

Dins del procés participatiu per a l’elaboració d’una estratègia integral al barri d’Orriols, hui divendres tindrà lloc un taller clau: la recollida de propostes ciutadanes. “Es tracta d’un dels punts fonamentals on la ciutadania podrà formar part activa de la formulació de línies d’actuació i solucions en els temes d’habitatge, espai públic, comerç i ocupació”, ha destacat el regidor de Participació, Jordi Peris.

Hui divendres, 2 de desembre, tindrà lloc al Centre Municipal d’Activitats de Majors del barri d’Orriols el segon taller obert a la ciutadania, dins del procés participatiu posat en marxa des del consistori per a l’elaboració de l’estratègia integral del barri d’Orriols.

“Després d’unes fases prèvies on es va treballar de manera col·lectiva en la detecció de problemes i reptes d’este barri i en què es treballà també de manera conjunta la redacció d’un diagnòstic, s’afronta esta fase propositiva des d’una àmplia perspectiva de la problemàtica d’Orriols”, ha explicat Jordi Peris.

“Es tracta d’un dels punts fonamentals on la ciutadania podrà formar part activa de la formulació de línies d’actuació i solucions en els temes d’habitatge, espai públic, comerç i ocupació”.

La recollida de propostes es completa amb les ja recopilades per l’equip tècnic en entrevistes sectorials a agents clau del teixit social d’Orriols, com també amb dinàmiques específiques dissenyades per a grups poblacionals que encara no han intervingut en el procés –centres escolars, falles, centres religiosos…– o una enquesta externa que estarà disponible tant en la pàgina web <activaorriols.valencia.es> com en punts de gran afluència del barri.

“Les propostes recollides tant a nivell físic com digital seran sotmeses per part de l’equip tècnic i tècnics municipals a una estructuració en línies estratègiques d’actuació, a una avaluació de viabilitat i una estimació pressupostària que permeta prioritzar les propostes en el proper taller del 13 de gener”, ha conclòs Peris.

tags

gestion de talento

Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − 13 =

toalletes
neteja viaria
navidad 2017
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra
bon nadal rafelbunyol
fireta de nadal quart de poblet