Comença el taller d'ocupació per als joves amb "Alcàsser obert"

Comença el taller d'ocupació per als joves amb "Alcàsser obert"

Este dilluns va tindre lloc l’inici del Taller d’Ocupació “Alcàsser Obert” destinat als joves del poble que s’impartirà en les aules del Centre Social (antic Ambulatori) . La presentació ha contat amb tot l’equip docent i directiu, l’alcaldessa Eva Zamora i la regidora d’ocupació Paqui Abella.

img-20170529-wa0000_1496055179322“Alcàsser Obert” és un projecte mixte de formació i ocupació subvencionat conjuntament pel SERVEF i l’Ajuntament d’Alcàsser del que es beneficien 10 joves inscrits en el programa de Garantia Juvenil per a facilitar-los la seua inserció laboral . Tindrà una durada de 12 mesos i contindrà la formació teòrica alternant amb les pràctiques formatives i treball remunerat amb el salari mínim interprofessional. El projecte estarà destinat a recavar l’opinió i grau de satisfacció dels usuaris dels diferents serveis municipals a través d’enquestes, per a després processar tota la informació amb les eines de TIC’s. Amb el projecte es compleix una doble finalitat: per una banda aconseguir millorar la qualificació professional del grup d’alumnat i per una altra permetrà millorar l’administració local i optimitzar els recursos de l’Ajuntament.

Amb motiu de l’inici del Taller, l’alcaldessa d’Alcàsser Eva Zamora ha animat al grup de l’alumnat-treballadors que “aprofiten l’oportunitat al màxim, que traguen el màxim benefici d’aquesta oportunitat que tenen al seu abast per a la millora de les seues expectatives laborals en el futur “

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 1 =

rambleta
gasmo
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra