caixa popular

Comença el procés de neteja específica dels carrers de Manises

Comença el procés de neteja específica dels carrers de Manises
25/01/2018 -

Amb l’objectiu de tindre una Manises més neta i agradable, la Regidoria de Medi Ambient ha començat el procés de neteja d’orins i taques dels carrers de tot el municipi.

Aquestes neteges començaren pel barri de la Finca Roja després d’escoltar els problemes i les propostes dels veïns i veïnes d’aquesta zona. Es tracta d’unes neteges específiques per a eliminar les taques d’orins dels cantons, façanes, fanals i mobiliari públic que donen una imatge de brutícia que l’Ajuntament de Manises vol evitar. Una labor que necessita també la col·laboració de tots els veïns i veïnes perquè els carrers de Manises es mantinguen nets.

El procediment és lent, ja que les taques s’han de netejar de manera individual, impregnant-les d’un producte desinfectant primer, per després realitzar un rentat i aclarit. Aquest procés suposarà un gran esforç econòmic, de recursos logístics i de personal per al Consistori maniser.

El regidor de Medi Ambient, Rafael Mercader, ha afirmat que «el compromís d’aquest equip de govern en tindre una Manises més neta i saludable ens ha portat a realitzar aquestes neteges específiques al llarg de tot el municipi, les quals necessitaran un gran esforç, però que sense dubte milloraran la imatge de la nostra ciutat».

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze − quatre =

sempre teua
festes paiporta
festes rocafort 2018
Festes populars 2018
Festes populars 2018
festes rafelbunyol
festes alcasser 2018
festes xirivella 2018
diputacion de valencia- arquelogic