caixa popular

Colomer resalta 'el compromís del sector turístic valencià amb la innovació i la inteligència competitiva'

Colomer resalta 'el compromís del sector turístic valencià amb la innovació i la inteligència competitiva'
20/04/2017 -

El secretari autonòmic de l’Agència Valenciana del Turisme, Francesc Colomer, acompanyat per l’alcaldessa de la localitat, Patricia Plantado, ha visitat el Camping Navajas Altomira, que recentment ha obtingut la certificació de AENOR UNE 166006 de vigilància tecnològica i inteligència competitiva.

Es tracta d’un certificat que avala “el treball i el compromís del sector turístic valencià per la innovació i la inteligència turística”, ha assenyalat Colomer, per a qui “la Comunitat Valenciana continua situant-se al capdavant per avançar posicions a l’àmbit tecnològic i la competitivitat turística”.

En aquesta línia, Francesc Colomer ha explicat que el Camping Navajas Altomira “és la primera instal·lació de la província de Castelló que ha obtingut el certificat AENOR a la qualitat per un projecte de tecnologia i inteligència turística”.

Durant la visita, Colomor ha destacat la importància del sector del camping, “que ajuden sobremanera a la desestacionalització de la temporada turística, que és el nostre projecte estratègic fonamental”. Per això, “és molt important que el sector s’enrole en un projecte d’inteligència i coneixement per tractar millor al client i especialitzar-se, que és el repte que té el sector turístic”, ha afegit.

 

El secretari autonòmic ha ressaltat que “totes les entitats d’Espanya reconegudes per la norma que acredita la implantació d’un sistema de vigilància tecnològica i inteligència competitiva en el sector turístic estan a la Comunitat Valenciana”.

Així, en l’actualitat només hi ha 25 entitats certificades a Espanya amb aquesta norma que acredita la implantació d’un sistema de vigilància tecnològica i inteligència competitiva i d’elles, 12 corresponen al sector turístic i totes elles estan a la Comunitat Valenciana.

Concretament, s’han obtingut dos reconeixements per entitats públiques: AVT (programa Invat.tur Emprende) i Fundació Turisme Benidorm; i nou per empreses turístiques, de les quals totes han comptat amb subvenció de l’Agència Valenciana del Turisme per açò.

Per altra banda, Francesc Colomer ha valorat “des de la prudència activa, que hem passat una Setmana Santa molt productiva i molt positiva en termes turístics”. En aquesta línia, ha explicat que “allò que hem de fer és no conformar-nos i buscar permanentment la qualificació d’un camí d’excelència” i en aquest sentit ha assenyalat que “hem de reivindicar que la Comunitat Valenciana té la principal estratègia de competitivitat en la seua enorme diversitat”

Visita el Salto de la Novia

Després de visitar el camping, el secretari autonòmic ha comprovat l’adequació de la ‘Ruta de las Fuentes y Salto de la Novia’, un dels referents de la comarca de l’Alt Palància i del interior de la província de Castelló, l’adequació de la qual ha estat suportada per l’Agència Valenciana del Turisme.

 

L’Agència Valenciana del Turisme va concedir en 2016 una subvenció de 4.500 euros a l’ajuntament de Navajas per diferents actuacions en aquest paratge. Concretament, s’han instalat panels informatius i postes de senyalització del patrimoni natural per potenciar i millorar el turisme rural i familiar en aquest paratge natural. Així mateix, s’han realitzat actuacions de neteja i condicionament de l’àrea recreativa i les fonts que s’ubiquen al llarg de la ruta; i s’ha millorat l’accessibilitat, ja que les condicions que presentava dificultaven el passeig cap al salto de la Novia, Mirador del Paraíso i la Cascada del Tío Juan.

tags


feria tomate perelló

Més notícies

campaña prevencion suicidio

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − 7 =

imed hospitales
oceanografic aniversario
mas mislata