caixa popular

Els col·legis de Torrent viuen intensament les seues falles

Les Falleres Majors, la seua Cort d’Honor i membres del Consistori visiten els col·legis de la ciutat

Torrent està immers en plenes Falles. Les Falleres Majors de Torrent al costat de la seua Cort d’Honor i la corporació municipal van realitzar el 15 la tradicional visita institucional a la Policia Nacional i la Policia Local llaura agrair la gran labor que realitzen durant estos dies de festes.

En finalitzar, Mª Jesús Rincón i Alexia Manzano es van desplaçar al costat del regidor de Festes, José Antonio Castillejo, la regidora d’Educació, Patricia Sáez, i diversos membres de l’equip de Govern als col·legis de la ciutat per a poder gaudir de diferents activitats. La comitiva va poder gaudir en els col·legis Federico Maicas, Trinitàries, Muntanya-Sión, Pulgarcito i Sant Josep i Santa Ana d’una mascletà i globotà, la cremà de la falla o la tradicional xocolata. A la vesprada va tenir lloc el tradicional trasllat de la Mare de Déu.

Ja a la nit, les 29 comissions de Torrent van plantar els seus monuments i ho van deixar tot llest per al jurat que al llarg del matí ha recorregut les comissions per a dictar el seu veredicte. La nit de la Plantà, Mª Jesús Rincón i Alexia Manzano, van acudir al Consistori per a signar en el Llibre d’Or de la Ciutat i viure la primera mascletà que és va retransmetre en directe pel canal de youtube i el facebook de l’Ajuntament de Torrent.


semana memoria historica paiporta

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 + 12 =