caixa popular

Ja es pot sol·licitar la col·laboració dels Bombers per a la cremà escolar

Ja es pot sol·licitar la col·laboració dels Bombers per a la cremà escolar
05/02/2018 -

El pròxim 23 de febrer conclou el termini per a sol·licitar la col·laboració dels bombers per a la cremà de les falles als centres escolars, que es realitza durant les setmanes prèvies a la festa gran de la ciutat. D’aquesta manera, la Unitat d’Intervenció del Departament de Bombers de València proporcionarà una dotació de bombers a les escoles que participen en aquests actes.

La sol·licitud la poden realitzar els centres escolars a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de València (https://goo.gl/WLHCih). A més de la informació relativa al centre escolar i a la direcció d’aquest, s’haurà d’indicar la superfície aproximada i l’alçària màxima de la falla, així com elements amb risc d’ignició al voltant de la falla (arbres, papereres, etc.) i la distància de la falla a aquests.

També es tindrà en compte l’horari de la cremà de cada centre escolar i la seua flexibilitat a l’hora de modificar-lo, per a fer una programació dels centres als quals pot acudir el Departament de Bombers en funció dels recursos que tinga disponibles. En el cas que les sol·licituds presentades superen la capacitat de col·laboració del Departament de Bombers, es realitzarà un sorteig per a determinar a quins centres es presta aquesta col·laboració.

Els centres que no es puguen adaptar a la programació realitzada pel Departament de Bombers o que queden fora del sorteig, i realitzen la cremà de la falla a l’interior de les seues instal·lacions, hauran d’adoptar les mesures necessàries de protecció per a evitar els possibles danys que puguen produir-se.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 1 =

sempre teua
festes paiporta
festes rocafort 2018
Festes populars 2018
Festes populars 2018
festes rafelbunyol
festes alcasser 2018
festes xirivella 2018
diputacion de valencia- arquelogic