caixa popular

Col·labora amb Juegaterapia per a ajudar als xiquets ingressats en Oncologia Pediàtrica

Els ‘Baby Pelones’ o el Calendari Solidari són algunes de les iniciatives impulsades per ‘Juegaterapia’

03/01/2017 -

Juegaterapia, la fundació que treballa per a ajudar als xiquets amb càncer, no descansa, i continua duent a terme diferents iniciatives per a seguir millorant la vida de tots aquests xiquets ingressats en els diferents hospitals del nostre país.

graficaasanzbpUn exemple d’açò són els coneguts ‘Baby Pelones’, uns ninots inspirats en tots els xiquets que lluiten contra aquesta malaltia, i amb els quals ajuden als més xicotets a normalitzar el canvi físic que pateixen a causa de la quimioteràpia, però també a la resta de xiquets perquè aprenguen valors tan importants com l’empatia o la solidaritat.

Aquests ninots porten un mocador en el cap, que ha sigut dissenyat per diferents artistes que han volgut col·laborar amb aquest projecte, com és el cas de Rossy de Palma, Paula Echevarría o Vicky Martín Berrocal. Enguany, ha sigut el torn del cantant Alejandro Sanz.

Els fons recaptats amb la venda d’aquests ‘Baby Pelones’ es destinen a seguir donant suport als diferents projectes que duu a terme ‘Juegaterapia’, com el ‘Jardín de mi Hospi’. I és que la fundació té l’objectiu de construir més jardins en els terrats dels hospitals perquè tots els xiquets ingressats de llarga durada puguen jugar a l’aire lliure.

Però a més, amb els diners recaptats amb la venda d’altres models dels ‘Baby Pelones’, ‘Juegaterapia’ ha signat un acord de col·laboració amb el Centre Nacional de Recerques Oncològiques (CNIO) per a finançar una beca de 100.000 euros, gràcies a la qual es duran a terme dos projectes de recerca en tumors pediàtrics.

Aquests simpàtics ninots s’han convertit en un dels ninots més venuts a Espanya, i és que la causa ho mereix. No obstant això, no és l’única forma de col·laborar amb ‘Juegaterapia’, ja que també pots aconseguir l’extraordinari calendari solidari, que han realitzat amb la Guàrdia Civil.

I en unes dates en les quals els xiquets són els majors protagonistes, quina millor manera per a ajudar a tots els xicotets que, cada dia, lluiten per superar aquesta malaltia que col·laborant amb els diferents productes, que ‘Juegaterapia’ ha llançat, per a seguir mantenint l’alegria i la il·lusió en cada habitació d’hospital.

Etiquetes

Més notícies

1 Comentari

  1. Gema
    Gema gener 31, 19:19

    Aquí cuentan, además de la bonita historia de los Babypelones, donde poder comprarlos http://blog.comparatron.com/babypelones-juegaterapia-conoce-este-muneco-solidario/

    Resposta al teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × cinc =

90s love u
corts valencianes
cultura diputacion de valencia
ruta tapa del puig