El Club de Bàdminton d'Alboraia continua amb bons resultats

badminton
badminton

Alboraia continua collint positius resultats dels esdeveniments en els quals participen les seues associacions esportives. El Club de Bàdminton de la localitat ha continuat destacant en les últimes cites competitives a les quals ha assistit i en les quals els seus membres han demostrat el talent del qual solen fer gala.

En aquest sentit, la jove promesa Pau Muñoz Villanueva es troba actualment al tercer lloc del rànquing de la Comunitat Valenciana i al número 38 en l'àmbit nacional dins de la categoria sub 11. Aquests llocs els ocupa després d'arribar a semifinals el passat mes de març en el campionat Autonòmic sub 11 i a quarts de final en la Màster Minibadminton de Xàtiva.

El circuit autonòmic que es va celebrar el passat 2 d'abril també va suposar una gran oportunitat per a aconseguir bons resultats amb els jugadors amb els quals va participar el club. La parella formada per Iván Sancho i Iván Moreno van quedar segons en la categoria A, mentre que la de Romain i Laura i Cruz i Werner van aconseguir la victòria a 3 sets en la categoria mixta absoluta i en la sènior categoria C, respectivament.

La parella a dobles de Gabi i Werner també va derrotar als seus oponents, en la mateixa línia que el jugador Denis en la individual categoria A.