Climent: 'Vendre 1.000 màquines es fruit de l'aposta que durant 15 anys ha fet Multiscan per la innovació i la internacionalització'

Guardar

brindis_multiscan
brindis_multiscan

El conseller d'Economia Sostenible, Rafa Climent, i la directora general de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), Júlia Company, han visitat a Cocentaina l'empresa Multiscan especialitzada en el desenvolupament i implantació d'equips de visió artificial i rajos X per al sector agroalimentari.

Amb més de 15 anys d'experiència, l'empresa alacantina "ha apostat per adelantar-se a les necessitats dels seus clients millorant els seus processos de qualitat i producció aplicant noves tècniques, tecnologies i recursos", SEGONS EL CONSELLER.

Climent i Company han sigut testics de com Multiscan ha entregat a Mèxico la seua màquina número 1.000 per la selecció de tomata segons paràmetres de qualitat com color, defectes, tamany o forma optimitzant, així com la producció de la línia de processat, reduïnt la mà d'obra i garantint la "màxima qualitat del producte", han assenyalat fonts de l'empresa.

"Vendre 1.000 màquines - ha assenyalat el conseller Climent - no és una casualitat, és fruit de l'aposta que Multiscan ha estat fent durant els seus 15 anys de vida per la innovació i la internacionalització".

 

Per a Climent aquests dos aspectes (la innovació i la internacionalització) "són indicadors què tenim en la comarca una empresa potent, estable, que genera equilibri i que dona ocupació estable i de qualitat que és pel que treballem dia a dia des del Consell".

"Multiscan - ha afegit Climent - és un paradigma que hem d'extendre per tot el nostre territori i, si pot ser, per tot el món, com a referent de sostenibilitat innovadora i com a generadora de qualitat de vida".

El conseller d'Economia Sostenible ha destacat l'aposta que el seu departament està fent per la innovació i la internacionalització "com a part clau de l'estratègia de qualsevol empresa"

El pla de I+D+i empresarial del IVACE per a 2017 compta amb un pressupost d'al voltant de 21 milions d'euros, amb una clara aposta per la I+D+i, la innovació i la digitalització de les empreses.

IVACE ha dissenyat aquest Pla de I+D+i empresarial atenent a les necessitats de les empreses, recuperant la fòrmula de la subvenció i reforçant la intensitat de les ajudes en funció del tamany de les empreses, de la cooperació amb organismes d'investigació o de la contractació de personal altament qualificat per part de les pymes.

Fins a la data, IVACE ha convocat ajudes per a projectes de I+D pyme, I+D en cooperació, innovació per a pymes, per a la presentació de projectes al programa H2020 y per a l'obtenció de certificats de i+D+i.

En l'apartat internacinoal, Rafa Climent ha destacat que l'objectiu de la seua conselleria i del IVACE és seguir ampliant el número d'empreses que aborden la internacionalització, "mantindre el bon comportament del nostre comerç exterior, amb el superàvit més elevat de tota Espanya al mes de gener de 2017 i amb dades d'exportacions que han superat els 28.600 milions d'euros en 2016, un nou rècord històric"

Destacats