caixa popular

Civera: “Els municipis hem d'assumir reptes importants en la lluita contra el canvi climàtic”

Tècnics i responsables polítics debaten a Llíria sobre models d’energia sostenibles

Civera: “Els municipis hem d'assumir reptes importants en la lluita contra el canvi climàtic”
02/07/2018 -

El centre Multiusos de Llíria ha acollit este matí la jornada Iniciatives per a la Transició Energètica a la Comunitat Valenciana, organitzada pel Consorci València Interior (CVI) amb la col•laboració de l’Ajuntament de Llíria, la Universitat Politècnica de València i l’Institut ITACA de la UPV.

La trobada ha comptat amb la presència de tècnics i responsables polítics que han compartit experiències i projectes per a abordar una transició cap a models d’energia sostenibles.

En este fòrum de debat han participat, entre altres, l’alcalde de Llíria i president del CVI Manolo Civera, el diputat provincial de Projectes Europeus Bartolomé Nofuentes, la secretària autonòmica d’Economia Sostenible Blanca Marín o la de Model Econòmic i Finançament Mª José Mira, que ha clausurat la jornada.

L’acte també ha servit per a presentar resultats del projecte SimBioTIC que desenvolupa l’Ajuntament de Llíria amb la Universitat Politècnica de València. Esta iniciativa permetrà al municipi edetà lluitar contra el canvi climàtic i convertir-lo en una smart city, per a garantir un desenvolupament sostenible, un increment de la qualitat de vida, una major eficàcia dels recursos disponibles i una participació ciutadana activa.

En este sentit, l’alcalde Manolo Civera hi ha assenyalat que els municipis “també hem d’assumir reptes importants en la lluita contra el canvi climàtic i hem d’apostar per tindre una xarxa d’edificis municipals eficient amb un consum energètic mínim, la qual cosa suposarà reduir els costos econòmics, com promou el projecte SimBioTIC”.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze − 11 =

cultura diputacion de valencia
cartel de fiestas de torrent
Cena de los idiotas en el Talia
Cena de los idiotas en el Talia
Turismo salou