Cinc persones detingudes per un robatori amb força en un xalet de la Pobla de Vallbona

Els detinguts van accedir a l’habitatge i van sostraure un Armero que albergava en el seu interior tres armes i diners en efectiu

Cinc persones detingudes per un robatori amb força en un xalet de la Pobla de Vallbona

La Guàrdia Civil de València en el marc de l’operació “POKERTANO” hi ha procedit a la detenció de cinc homes per la seua implicació en diferent grau en els delictes de robatori amb força, tinença il·lícita d’armes i encobriment. L’operació “PORKERTANO” s’inicie el passat mes de setembre per part de la Guàrdia Civil de la Pobla de Vallbona per a identificar, localitzar i detenir a l’autor o autors d’un robatori d’armes i diners en un domicili d’esta localitat. Fruit de les intenses gestions realitzades i de les perquisicions obtingudes per part dels agents encarregats del cas, es va poder determinar que cinc persones estaven relacionades amb el robatori i posterior encobriment de material sostret.

La fase d’explotació de l’operació “PORKETANO” desenvolupada el passat mes de setembre, s’ha saldat amb la detenció de 5 homes d’edats compreses entre els 21 i 26 anys, i tots de nacionalitat espanyola, implicats en diferent grau en els delictes de robatori amb força, tinença il·lícita d’armes i encobriment. Els autors del robatori en l’habitatge van accedir a ella i van sostraure un Armero que contenia en el seu interior tres armes, dues escopetes i un rifle, a més de diners en efectiu. Els agents han pogut recuperar l’Armero i les armes, a més de 375 euros en efectiu. Les diligències instruïdes han sigut lliurades al Jutjat de Primera Instància i Instrucció núm. 3 de Llíria.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − dinou =