40 anys fent valors Caixa popular

Oberta la convocatòria del xec escolar per al curs 2017-2018

Oberta la convocatòria del xec escolar per al curs 2017-2018
19/05/2017 -

Des d’aquest divendres 19 de maig i fins al pròxim 7 de juny es poden sol·licitar les ajudes a l’escolarització infantil, d’edats compreses entre els 0 i els 6 anys. La convocatòria del xec escolar es va publicar ahir en el BOP i les sol·licituds ja estan disponibles en la pàgina web de l’Ajuntament de València (www.valencia.es), en les Juntes de Districte i en els Registres municipals. També es pot consultar en l’adreça electrònica les bases de la convocatòria i la documentació que cal adjuntar.

Xec Escolar és un sistema d’ajudes econòmiques a l’escolarització infantil destinades a sufragar les despeses d’ensenyança dels menors empadronats en el municipi de València que reunisquen les condicions que les bases reguladores. Aquest sistema intenta contribuir així a la importància decisiva d’aquesta etapa escolar en la compensació de desigualtats en educació.

Per al curs escolar 2017-2018 l’import màxim mensual del xec escolar serà de 90 € i per un període màxim de 10 mensualitats I exclusivament en concepte d’ensenyança. No es subvencionarà les despeses derivades d’activitats extraescolars, menjador, horaris especials, llibres, material escolar, matrícules.

Tampoc es poden acollir a aquestes ajudes, els menors escolaritzats en centres públics o amb concert educatiu ple, pel fet que en aquests casos ja està garantida la gratuïtat de l’ensenyament. La dotació pressupostària destinada a aquesta convocatòria és de 3.020.000 €. L’any passat la partida es va incrementar en un milió d’euros i enguany es manté.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
Conciertos de viveros fira de valencia 2017
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra