40 anys fent valors Caixa popular

Certificat de professionalitat de cuina de l’Ajuntament

Certificat de professionalitat de cuina de l’Ajuntament
19/05/2017 -

El divendres 19 de maig l’alumnat, professorat i personal de suport dels tres certificats de professionalitat que s’imparteixen actualment: Cuina (2 cursos) i Operacions Bàsiques de Restaurant Bar (1 curs), celebren una jornada de portes obertes al Centre de Formació i Orientació d’Ocupació de l’Ajuntament de València “Magúncia”, situat al Mercat de Castella, a la plaça de Magúncia, núm. 2.

L’acció formativa Operacions Bàsiques de Restaurant i Bar es desenvolupa des del 30 de desembre de 2016 fins al 29 de maig de 2017, amb una duració total de 335 hores i amb la finalitat d’obtenir el certificat de professionalitat, per a l’ajuda a la inserció laboral. Està subvencionada pel SERVEF amb un import de 27.135,00 € i gestionat per l’Ajuntament de València a través del Servici d’Ocupació i Emprenedoria.

S’han format un total de 10 alumnes dins de la modalitat de col·lectius en risc d’exclusió social, i han començat les pràctiques no laborals el dia 2 de maig, en empreses del sector de l’hostaleria de València com ara Restaurant Terra i Mar, Restaurant Pizzaiolo i Café Llebeig.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
Conciertos de viveros fira de valencia 2017
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra