caixa popular

Cerdà demana assistència a la Diputació per a realitzar l’inventari de béns municipal

Conxa Garcia: “L’assistència que oferim, com l’inventari de béns o els plans generals, són treballs que aquests ajuntaments no podrien fer sense l’assistència de la Corporació”

Cerdà demana assistència a la Diputació per a realitzar l’inventari de béns municipal
05/02/2017 -

La diputada d’Assessorament Municipal, Conxa Garcia, s’ha reunit amb l’alcalde de Cerdà, José Luis Gijón, en la seu de la Diputació de València, una trobada en la qual el regidor municipal ha sol·licitat assistència a la Corporació per a realitzar l’inventari de béns municipal. La diputada provincial ha destacat la disponibilitat d’aquest servei per als municipis, així com el suport que ofereix en la col·laboració amb els ajuntaments.

“L’assistència que oferim, com l’inventari de béns, els plans generals, de modernitat, així com catàlegs, són treballs que aquests ajuntaments no podrien fer sense l’assistència de la Corporació”, ha assenyalat la diputada d’Assessorament Municipal. Entre les funcions de l’Àrea dirigida per Conxa Garcia es troba l’assistència Jurídica, Comptable, Econòmica i Tècnica als municipis valencians, especialment als de menor capacitat econòmica i de gestió.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 + vint =

sempre teua
festes paiporta
festes rocafort 2018
Festes populars 2018
Festes populars 2018
festes rafelbunyol
festes alcasser 2018
festes xirivella 2018
diputacion de valencia- arquelogic