caixa popular

Centre Popular La Obrera, un projecte de centre social en Patraix

En aquest espai s’oferiran tallers per a la formació dels veïns, així com activitats culturals i lúdiques

Centre Popular La Obrera, un projecte de centre social en Patraix
29/11/2017 -

La setmana passada, l’Associació Veïnal de Patraix acollia, en la seua seu, la presentació de l’obertura del local juvenil Centre Popular La Obrera, que té com a objectiu reunir a tots aquells veïns, especialment als joves, amb ganes de treballar per a, entre tots, crear una xarxa, gràcies a la qual es promoguen activitats alternatives, així com intentar conscienciar sobre els problemes socials, i trobar el suport de tot un barri per a lluitar contra ells.

Així, aquest projecte de centre social, que se situarà en el districte de Patraix, oferirà un espai independent de trobada, que destacarà ‘pel seu autofinançament, la seua assemblea horitzontal i oberta i per uns principis d’igualtat, solidaritat obrera i de lluita contra qualsevol tipus de discriminació, ja siga per origen, gènere, orientació sexual, etc.’.

I per si això fóra poc, des del Centre Popular La Obrera també volen aportar el seu granet de sorna a la millora del barri. En aquest sentit, ja han anunciat que oferiran no solament eines per a l’apoderament dels veïns, com a tallers de formació laboral o acadèmica, sinó també activitats culturals, cinefòrums, banc d’aliments, biblioteca o assessorament a persones en risc d’exclusió social, entre moltes altres iniciatives.

En definitiva, un espai on crear sinergies entre els veïns de Patraix, un espai per a aportar idees i solucions als problemes del barri i, segons el seu manifest, un centre on ‘enfocar l’energia cap a activitats relacionades amb la millora de les condicions de vida, la promoció de l’oci alternatiu i la lluita contra les drogues’.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − 19 =

sempre teua
festes paiporta
festes rocafort 2018
Festes populars 2018
Festes populars 2018
festes rafelbunyol
festes alcasser 2018
festes xirivella 2018
diputacion de valencia- arquelogic