caixa popular

El Centre de Dia Municipal de la Malva-rosa rep una valoració positiva

El Centre de Dia Municipal de la Malva-rosa rep una valoració positiva
19/04/2017 -

La regidora de Servicis Socials de l’Ajuntament de València, Consol Castillo, s’ha mostrat “molt satisfeta” per la bona valoració que han realitzat tant els joves usuaris del centre de dia de la Malva-rosa com les seues famílies. Concretament han avaluat el servici que presta l’Ajuntament a través d’aquesta instal·lació que la regidora Castillo considera “fonamental, ja que ens permet desenvolupar intervencions encaminades a prevenir el fracàs escolar i proporcionar reforçament educatiu”.

A més, des del servici es desenvolupen també “accions d’integració en l’àmbit escolar i de desenvolupament d’itineraris educatius complementaris que promouen el desenvolupament personal, social i prelaboral. A més, facilita la realització d’intervencions específiques d’atenció i seguiment a persones en situació de vulnerabilitat social”.

El 80% dels joves usuaris del centre ha avaluat com a “molt bona” l’atenció que reben en el centre i un 20% com a “bona”. Una pregunta que es concep com una manera global de poder avaluar aquest servici social. D’aquesta manera no es produeix cap valoració “roín” o “molt roín”, opcions que també s’oferien en el qüestionari però que ningú ha triat. Respecte a enquestes anteriors s’ha produït un avanç, ja que els usuaris es posicionen en un grau major de satisfacció en les preguntes sobre el personal del centre, la confiança que els transmeten i la facilitat a l’hora de realitzar tràmits, passant en la valoració de “bastant” a “molt”, o de “bona” a “molt bona”.

D’altra banda, el total d’usuaris enquestats -la majoria menors de 18 anys i de nacionalitat espanyola- el 76 per cent considera que ha solucionat o està en vies de solucionar els motius pels quals va arribar al centre. Quan es pregunta als usuaris respecte a l’atenció rebuda, comparat amb l’any 2014, ha augmentat l’opció “molt correctament” en 19 punts percentuals. Una cosa equivalent ocorre sobre si els contactes mantinguts amb els professionals els han transmés confiança i seguretat que, respecte als resultats del 2014, les respostes de “molt” han augmentat 19 punts percentuals i les de “bastant” han disminuït en 18 punts.

Els resultats corresponen a l’enquesta que la regidoria ha traslladat durant les últimes setmanes als usuaris i familiars del Centre de Dia Municipal de la Malva-rosa. La regidora Consol Castillo, ha qualificat d'”essencial” valorar les polítiques públiques que es duen a terme, “per tal de conéixer les necessitats de les persones a les quals oferim els nostres servicis com a Ajuntament”.feria tomate perelló

Més notícies

campaña prevencion suicidio

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − 12 =

oceanografic aniversario
mas mislata