caixa popular

Art i educació s'uneixen en 'Catxirulo Lab'

Aquest espai de Benimaclet està situat en el carrer Poeta Ricard Sanmartí

Art i educació s'uneixen en 'Catxirulo Lab'
20/04/2017 -

Si hi ha un espai en el barri de Benimaclet on l’art està al servei de les persones, sens dubte, és ‘Catxirulo Lab’. Un espai de referència per a tots aquells veïns del barri que gaudisquen no solament de l’art, sinó també compartint coneixement.

‘Catxirulo Lab’ està format per tres espais, entre els quals es troba un taller d’art per als més xicotets, que es realitza en horari extraescolar, en el qual el joc, l’aprenentatge i les competències artístiques van de la mà. A més, compta amb una plataforma de (auto)formació i cerca dirigida a adults, a través de la qual es promou l’intercanvi i la producció de coneixement en l’àmbit de les pedagogies culturals.

I finalment, el ‘Codi Obert’, un dispositiu en el qual es dissenyen, produeixen i distribueixen materials pedagògics, gràcies a les diferents activitats que es duen a terme en aquest extraordinari espai de Benimaclet. I és que un dels objectius és expandir, més enllà d’aquest entorn, totes les accions que es realitzen en ‘Catxirulo Lab’.

Situat en ‘l’Escola Meme’, en el carrer Poeta Ricard Sanmartí, una vella alqueria rehabilitada és testimoni de la cooperació educativa i la promoció de la cultura que caracteritzen a ‘Catxirulo Lab’, un lloc on diferents generacions es reuneixen per a seguir superant-se, però també per a seguir aprenent uns d’uns altres.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 + 7 =

trobades escola valenciana
oceanografic aniversario
mas mislata