40 anys fent valors Caixa popular

Càtedra Ciutat de València UPV organitza la III Edició del Team UP VLC per aprendre a formar una startup

Foto: Ndespujol

Càtedra Ciutat de València UPV organitza la III Edició del Team UP VLC per aprendre a formar una startup
04/10/2016 -

L’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de Telecomunicacions (ETSIT) acull hui a partir de les 16h esta competició oberta. La trobada, organitzada per la Càtedra Ciutat de València UPV -promoguda per InnDEA València- i la Universitat Politècnica de València, té com a objectiu que els i les participants resolguen un repte en equip destinat a millorar la ciutat de València.

La trobada, en la qual es formaran 40 equips, estarà recolzada per mentors i mentores del món de l’emprenedoria i diverses comunitats de l’ecosistema emprenedor valencià que ajudaran a plasmar la idea. Els i les participants podran viure l’experiència de crear una startup, compartint coneixements entre diferents perfils professionals.

Es podran inscriure a l’esdeveniment els perfils professionals de disseny-creativitat, programació o empresa. Es llançaran 3 reptes i es formaran equips de 3 persones que han de portar endavant una idea de negoci que un jurat valorarà posteriorment, la qual a més, ha de millorar la qualitat de vida de València i els seus habitants.

 

tags
UPV
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
Conciertos de viveros fira de valencia 2017
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra