caixa popular

Catarroja posa en marxa la Mesa de Mobilitat

Catarroja posa en marxa la Mesa de Mobilitat
13/12/2016 -

La Mesa de Mobilitat i Seguretat Vial s’estableix com un òrgan informatiu, consultiu i de debat dels problemes i solucions que afecten a la Mobilitat, la Seguretat i la Seguretat Vial en el Municipi de Catarroja.

La iniciativa s’emmarca en les polítiques que tracten de potenciar les dinàmiques participatives, i té per objecte, recollir les percepcions i opinions de la població, a través dels agents socials que estructuren la mateixa, de posar-los en contacte amb els tècnics, així com facilitar els suggeriments per millorar les problemàtiques de referència. Complementàriament es pretén comprometre a la ciutadania en les decisions municipals que tenen relació amb esta matèria per tractar d’obtenir el seu compromís i implicació.

El Ple de la Mesa es reunirà amb caràcter ordinari almenys dues vegades a l’any, i sempre que les circumstàncies ho requerisquen. També es podrà fer a petició dels seus membres. La Mesa estarà inicialment integrada per l’equip de govern del consistori i un representant dels grups polítics amb representació en el ple de l’Ajuntament de Catarroja, tècnics, sindicats, empresaris i comerciants, entitats i associacions veïnals, així com per experts en la matèria que tinguen vinculació amb el Municipi.

Així, hi seran membres de la mateixa els Professors Dr. Francisco Alonso, Director de l’Institut Universitari de Recerca en Tràfic i Seguretat Vial, i Dr. Pedro Murillo, de l’Institut Universitari de IRTIC (Institut de Robòtica i Tecnologies de la Informació i Comunicació), en la seua qualitat d’experts en la matèria, en el marc del conveni signat amb la Universitat de València.

La relació d’integrants de la Taula per la Mobilitat no estarà tancada donada la possibilitat/oportunitat que puguen sumar-s’hi agents i col·lectius que puguen millorar el seu funcionament i finalitat. La presidència de la Mesa recaurà en el 2º Tinent d’Alcalde i regidor delegat de Seguretat
Ciutadana i Mobilitat, Urbanisme, Víes Públiques, Innovació i Modernització i podrà ser copresidida per l’Alcalde quan hi estiga present.

Per diverses raons operatives a més del Ple de la Mesa es contemplarà la creació de Comissions d’Estudi/Treball en funció de les necessitats i demandes que puguen sorgir. Les Comissions únicament tindran l’objecte de realitzar un treball previ, ja que qualsevol resolució que prenguen les mateixes haurà de ser informada/sotmesa al Ple de la Mesa amb posterioritat.


festival jazz palau de la musica

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou − 7 =

90s love u
corts valencianes
cultura diputacion de valencia
ruta tapa del puig