caixa popular

La Conselleria de Sanitat ha detectat un cas de Dengue a València

Ja s’han realitzat inspeccions en la zona afectada

La Conselleria de Sanitat ha detectat un cas de Dengue a València
29/09/2017 -

La Conselleria de Sanitat ha detectat a València un cas de dengue, que ha obligat a l’Ajuntament de València a revisar embornals, així com extremar la neteja de zones enjardinades en els voltants del carrer Pedro III El Grande. I és que els protocols exigeixen unes actuacions, amb l’objectiu d’evitar les possibles infeccions que poden generar la picada del mosquit tigre.

Els tècnics municipals es van traslladar a la zona, on es trobava la persona afectada, per a realitzar inspeccions dels sobreeixidors dels embornals, en ser el lloc més freqüent on sol proliferar les larves de l’insecte.

Des de la Conselleria de Sanitat s’aconsella ‘fugir d’alarmismes innecessaris. No té per què haver-hi problemes, perquè l’Ajuntament està extremant les mesures de prevenció des de fa temps, però si és necessari repintar, es farà’. Cal no oblidar que, aquest estiu, es van intensificar les accions per a combatre el mosquit tigre, a través de mesures com cobrir els embornals amb una pintura especialitzada.

El mosquit tigre és transmissor de diferents virus, com el Dengue, el Zika o el Chikungunya. Així, per a evitar la reproducció de larves, que nien en llocs entollats, des del Consistori també es demana que s’extremen les mesures, evitant acumulacions d’aigua en testos i jardineres. I és que el cicle de reproducció es tanca quan arriba el fred, però el període de temperatures altes encara no ha acabat.

Etiquetes

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres + vint =

sempre teua
festes paiporta
festes rocafort 2018
Festes populars 2018
Festes populars 2018
festes alcasser 2018
festes rafelbunyol
festes xirivella 2018
diputacion de valencia- arquelogic