La Casa de la Joventut de Paterna celebra la Pasqua amb activitats

La Casa de la Joventut de Paterna celebra la Pasqua amb activitats

La Casa de la Joventut de Paterna ha donat a conéixer la programació del Matí Jove de Pasqua, que se celebrarà del 18 al 21 d’abril, en horari de 10 a 13.30 hores, i que inclou diferents tallers i activitats a l’aire lliure dirigides a jóvens entre 13 i 15 anys.

“Per mitjà d’aquesta iniciativa volem, per un costat facilitar la conciliació de la vida familiar i laboral de les famílies de Paterna, però sobretot, oferir als adolescents una alternativa per al temps d’oci perquè puguen gaudir d’activitats educatives i lúdiques durant les seues vacacions”, hi ha assenyalat el regidor de Joventut José Mora.

En eixe sentit, el regidor ha recordat que “el Matí Jove de Pasqua ve a completar la programació que va presentar la Casa de la Joventut per al pròxim trimestre on s’inclouen tallers, classes magistrals o cursos de formació”.

Les activitats, que es desenvoluparan majoritàriament en la Casa de la Joventut situada en el Parc Central, busquen promoure la camaraderia entre els adolescents, a través de tallers que d’una manera divertida inculquen valors de respecte pel medi ambient, la solidaritat o la igualtat.

A més, la majoria de les activitats s’exerciran a l’aire lliure i també s’han planificat diferents excursions.

Finalment, des de Joventut recorden que el preu del Matí Jove de Pasqua és de 20 euros i les inscripcions podran realitzar-se a partir del 7 d’abril en la mateixa Casa de la Joventut, en horari d’atenció, matins de dimarts i dijous d’11 a 13.30 h i a les vesprades de dilluns a divendres de 17 a 20.30 hores.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × cinc =