caixa popular

Casa de la Dóna inaugura l'exposició de pintura de Sagrament Hernanids Perales

Casa de la Dóna inaugura l'exposició de pintura de Sagrament Hernanids Perales
12/05/2017 -

Ahir la Casa de la Dóna de Torrent va acollir la inauguració de l’exposició “Processe creatiu al final del camí” de l’artista Sagrament Hernandis Perales, una sèrie d’obres que engloben aquesta última trajectòria de la seua etapa professional. Sagrament, que ha dedicat gran part de la seua vida a la docència -sent moltes de les seues alumnes veïnes de Torrent-, va afirmar que aquesta és una de les exposicions amb més càrrega sentimental per a ella.

La regidora de Polítiques de la Dona, Encarna Lerma, va presentar a l’artista en l’acte i va destacar que “des de la delegació de la Igualtat de la Dona intentem fomentar l’art i oferir un espai a totes les dones artistes, ja que moltes vegades no troben llocs on poder donar-se a conéixer i exposar les seues obres. En el cas de Sagrament sí, ja que la seua trajectòria professional és extensa i ha tingut l’oportunitat de poder exposar en moltes instal·lacions les seues obres, que són d’una qualitat envejable, i que expose en la Casa de la Dóna és un orgull”. L’artista ha participat en nombroses exposicions individuals i col·lectives al llarg de la seua vida, exposant les seues obres en llocs com el Cercle de Belles arts de València en 2008, o en la Fundació Tharratas d’Arts Gràfics de Barcelona amb una exposició de minigrabats.

L’alcalde Jesús Ros no va voler perdre’s aquesta cita, acompanyat per part de l’equip de govern en un acte molt familiar, ja que l’artista va estar abrigallada per les seues antigues alumnes, companys de professió, familiars i amics que van voler acompanyar-la en aquest dia. L’exposició “Processe creatiu al final del camí” podrà visitar-se a casa de la Dóna fins al dia 7 de juny.


semana memoria historica paiporta

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 + 6 =