Primera edició de la carrera ‘Renault Street Run Bomberos València’

Primera edició de la carrera ‘Renault Street Run Bomberos València’
29/09/2017 -

El Centre de Gestió de Trànsit ha informat sobre les possibles afeccions al trànsit amb motiu de la primera edició de la carrera “Renault Street Run Bombers València”, que té lloc aquest diumenge de 9 a 10.30 hores al districte de Quatre Carreres de València.

L’eixida i la meta de la carrera és a l’altura del Parc Central de Bombers, el seu muntatge està programat entre les 5 i les 8 hores del matí, i el desmuntatge d’11 a 12 hores.

L’itinerari de la carrera és el següent: avinguda del Bomber Ramón Duart, avinguda dels Germans Maristes fent un gir de 360º a l’altura del carrer del Pintor Sabater i continua per aquesta mateixa avinguda fins a l’avinguda Amado Granell Mesado (que abans era l’avinguda del General Urrutia). Després, la carrera realitza un canvi de sentit de 360º a l’altura del carrer d’Antonio Sacramento; per a continuar per l’avinguda de l’Institut Obrer, avinguda del Professor López Piñero en sentit contrari al de la circulació –pels carrils més propers a la Ciutat de les Arts i les Ciències-, pont de l’Assut de l’Or, l’Albereda i pont de Montolivet, tot en sentit contrari al de la circulació; i ja els corredors tornaran per Institut Obrer, Germans Maristes fins a Bomber Ramón Duart de nou.

El Centre de Gestió de Trànsit també ha informat, per altra banda, que les rotondes a ambdós costats del pont de l’Assut de l’Or estaran obertes al trànsit durant la carrera.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinco × cinco =

obra pi escalante
cirsa prize pool
visita gandia
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra