40 anys fent valors Caixa popular

Cárnicas​ ​Serrano​ ​torna​ ​a​ ​liderar​ ​els​ ​grups d’entrenament​ ​cap a​ ​la​ ​Marató​ ​València

La prova i el Club d’Atletisme apostaran per sessions presencials amb ‘Entrenaments Clau’ a València, Madrid i Barcelona

Cárnicas​ ​Serrano​ ​torna​ ​a​ ​liderar​ ​els​ ​grups d’entrenament​ ​cap a​ ​la​ ​Marató​ ​València
01/09/2017 -

Cárnicas Serrano i els professionals del club d’atletisme de la signatura tornaran a liderar els grups d’entrenament cap a la pròxima Marató València Trinidad Alfonso EDP, que tindrà lloc el pròxim 19 de novembre, amb la novetat enguany d”Entrenaments Clau’ per a la preparació del corredor.

La inscripció a estos grups d’entrenament és totalment gratuïta per a tots els corredors inscrits a la 37a edició de la millor marató d’Espanya. Els corredors rebran un correu electrònic per a poder sumar-se als grups presencials en les ciutats de València, Madrid o Barcelona, d’on procedeixen el nombre més gran de corredors inscrits a la primera marató ‘Etiqueta Or’ d’Espanya.

Les sessions d’entrenament en estes tres ciutats arrancaran el pròxim mes de setembre, amb una jornada inaugural en la Ciutat del Running el 23 de setembre, quan Cárnicas Serrano ha programat una interessant xarrada-conferència sobre els diferents mètodes d’entrenament amb entrenadors de prestigi mundial.

Després, arrancaran les sessions pràctiques, que es duran a terme la majoria dels dissabtes al matí, compartint amb els corredors inscrits els detalls de cada sessió. José Garay, entrenador del grup d’elit de corredors de CA Serrano, dirigirà al costat d’altres experimentats atletes les sessions per als corredors valencians, mentre que els corredors Nacho Càceres, també del CA Serrano, i Pablo Villalobos seran els designats per a dirigir els grups d’entrenament a Barcelona, amb la col·laboració dels gimnasos DiR, i a Madrid, respectivament.

Els corredors que debuten en la prova, així com que ja han experimentat l’exigència de la prova de 42 quilòmetres, rebran de primera mà importants consells guiats i interessants pràctiques, com un test aeròbic, entrenament de sèries, ritmes alterns i controlats, o uns altres útils exercicis que podran acostar-los al seu objectiu de travessar la meta de la Marató València. Estos ‘Entrenaments Clau’ permetran als corredors conéixer com marxa la seua preparació personal en cadascun dels moments de la preparació cap a la Marató València.

Encara que l’organització i Cárnicas Serrano recorden que estos grups d’entrenament són complementaris a l’específica preparació per a la prova, i que en cap cas pot substituir-la.feria movilidad valencia 2017
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − 17 =

fiestas liria 2017
semana agricultura torrent
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra