caixa popular

Carlos Sadness va presentar el seu llibre "Anatomías íntimas" en València

Carlos Sadness és un artista multifacètic. A més dels sis discos que ha editat i les col·laboracions amb referents com Iván Ferreiro, Porta, Bebe o Love of Lesbian, el nascut a Barcelona ha treballat com a publicista per a diverses marques i s’ha interessat en la il·lustració.

És esta última dimensió la que posa al descobert esta vegada. El que abans es feia cridar Shinoflow per a mostrar les seues cançons en plataformes d’Internet publica amb el segell Lunwerg de Planeta un llibre que és una simbiosi entre la il·lustració, la poesia, la narrativa i la força de la imatge.

Anatomies íntimes és el nom d’este interessant híbrid que es va llançar este 8 de novembre i es va presentar ahir dilluns en la Fnac San Agustín. Amb textos il·lustrats, la intimitat de la persona i de l’artista indie s’entremesclen amb la seua passió pels dibuixos i les imatges gràfiques. Els records són el seu punt de partida per a afegir un element més a la seua fructífera carrera.

El llibre, amb tapa dura i un disseny singular, es pot aconseguir en totes les llibreries del país per 17.95€.

Carlos Sadness libro

Què tal sonen les frases que mai vaig acabar? Quines paraules no vaig arribar a pronunciar i es van quedar ací, vivint una vida secreta i imaginària? De quin color tenen els ulls els meus somnis?, per ventura canvien en parpellejar?

En les teues mans està l’entrada al món que hi ha darrere de les meues paraules, de les quals mai van ser cançó o solament es van ordenar per a resoldre un instant.

Així és l’anatomia de la meua intimitat.

Fitxa tècnica

Lunwerg Ed. 2016

17 x 24 cm.

168 pàgines

Cartoné

PVP c/IVA: 17,95 €

A la venda des del 8 de novembre de 2016

Etiquetes

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 + 5 =

cultura diputacion de valencia
cartel de fiestas de torrent
Cena de los idiotas en el Talia
Cena de los idiotas en el Talia
sempre teua
Turismo salou