40 anys fent valors Caixa popular

Carcaixent, Sant Vicent del Raspeig, Cocentaina i Requena acullen aquesta setmana trobades de Xarxa Jove

Carcaixent, Sant Vicent del Raspeig, Cocentaina i Requena acullen aquesta setmana trobades de Xarxa Jove
10/10/2016 -

Xarxa Jove, el nou servei intermunicipal de coordinació, formació i assessorament municipal en polítiques de joventut oferit per l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), es presentarà la setmana vinent en quatre localitats, i completarà les 15 trobades comarcals organitzades per a donar a conéixer els programes en els quals poden participar tots els municipis de la Comunitat.

En ells s’informarà del SMART (Servei per a Municipis: Assessorament i Recursos Tècnics), especialment per a l’elaboració del pla de joventut local o de mancomunitat i la participació directa en la preparació de campanyes de l’IVAJ.GVA JOVE a través de grups de treball.

El programa Xarxa Jove té entre els seus objectius l’impuls de les polítiques de joventut locals, el suport al treball dels ajuntaments i la creació de xarxes per al treball amb joves; així mateix ajudarà als centres i serveis comarcals de les diferents conselleries de la Generalitat en la coordinació i difusió de les seues activitats entre els i les joves, així com en el disseny i realització de programes específics i reforçar l’activitat dels Serveis d’Informació Juvenil, difondre els seus programes i facilitar la coordinació intermunicipal.

Trobades comarcals

Els serveis de la Xarxa Jove es presentaran hui dilluns 10 d’octubre, a les 10 hores, en el Centre de Promoció Econòmica de Carcaixent i a les 10:30 hores en el Centre de Recursos Juvenils “Els Molins”a Sant Vicent del Raspeig.

El dimarts, 11 d’octubre, les reunions tindran lloc en la Casa de Joventut de Cocentaina a les 10:30 hores i en l’ajuntament de Requena, a les 11 hores.

Així mateix, del 5 al 7 d’octubre s’han desenvolupat un total d’11 trobades comarcals: en l’Espai Jove d’Alfara del Patriarca; en l’ajuntament de Morella; en el Punt Jove de Calp; en l’Espai Manises Jove; en el Centre d’Informació Juvenil d’Almoradí, en la Unitat Territorial de l’IVAJ a Castelló; en l’ajuntament de Llaures dels Oms; en la Casa de Joventut de Novelda i en la seu de la Mancomunitat de la Foia de Bunyol-Xiva a Yátova. A més, divendres passat es van celebrar estes reunions en el Casal Jove d’Aielo de Malferit i en el Palau de Vivel de La Vall d’Uixó.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra