caixa popular

CanyamelArt, la nova marca artística del Canyamelar

En l’acte també es va presentar el cicle de conferències ‘Canyamelar en Marcha’

CanyamelArt, la nova marca artística del Canyamelar
13/12/2016 -

L’Auditori de l’Ateneu Musical del Port acollia la presentació de la nova marca artística del Canyamelar, coneguda com a ‘CanyamelArt’. Una marca que englobarà a tots els creadors de qualsevol disciplina artística, que siguen naturals, residents o realitzen les seues activitats en aquest barri marítim.

No obstant això, en l’esdeveniment també es va presentar ‘Canyamelar en marcha’, un cicle de conferències
que s’aniran organitzant des del pròxim 20 de desembre fins al 27 de juny de 2017 i que, a més, abordaran temes rellevants del barri com ‘El Canyamelar i l’Esport’, ‘El Canyamelar i l’Església’, ‘El Canyamelar i els seus Centres d’Ensenyament’, ‘El Canyamelar i les Falles’, ‘El Canyamelar i la Setmana Santa Marinera’, ‘El Canyamelar i la Gastronomia’ i, finalment, el col·loqui ‘El Canyamelar i els seus Veïns’, en el qual intervindran representants de diferents partits polítics municipals, així com presidents de diferents entitats econòmiques, socials i culturals del Marítim.

Aquest acte, que va comptar amb diferents ponències i tallers, tenia com a objectiu destacar el paper tan rellevant que el Canyamelar ha tingut al llarg de la història de la nostra ciutat.

D’aquesta manera, l’esdeveniment, que començava amb la història del Canyamelar, també va comptar amb la participació de diferents artistes plàstics, arquitectes o fotògrafs, així com amb l’actuació musical del tenor Josep Climent i el pianista Hector Tarín Nieto.

A aquest esdeveniment tan especial per als veïns d’aquest barri valencià també van assistir personalitats de diferents grups polítics de la nostra ciutat, com Alfonso Novo, regidor del Grup Municipal Popular, Manuel Camarasa, regidor del Grup Municipal de Ciutadans i Sandra Gómez, regidora del Grup Municipal Socialista i Primera Tinent Alcalde, qui va acomiadar l’acte.feria tomate perelló

Més notícies

campaña prevencion suicidio

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − huit =

trobades escola valenciana
oceanografic aniversario
mas mislata