Campanya de sensibilització 'Comunitat Valenciana, la més neta del Mediterrani'

Campanya de sensibilització 'Comunitat Valenciana, la més neta del Mediterrani'

El Saló de Cristall de l’Ajuntament de València acull la campanya de sensibilització ciutadana de les organitzacions Greenpeace, Amics de la Terra, GECEN i Retorna que es pot visitar els dies 28, 29 i 30 de juny en horari de matí. Més de 2.500 xiquets i xiquetes de la Comunitat Valenciana han participat amb les seues idees en l’elaboració d’aquesta exposició itinerant que mostra el problema dels residus i proposa solucions per a arribar a ser “la regió més neta del Mediterrani”.

Més de 2.500 xiquets i xiquetes de 27 escoles i instituts han aportat les seues idees i coneixements per a construir entre tots un país molt més sa i sostenible i que la seua regió siga “la més neta del Mediterrani”. Les aportacions dels més xicotets s’han sumat a les dels càrrecs públics de les diputacions i del Consell d’ajuntaments de municipis visitats, un total de 15. Tots ells han mostrat el seu convenciment que és possible “construir entre tots un país molt més sa i sostenible”.

L’exposició itinerant dóna a conéixer el problema de l’abandó de residus en el nostre territori i,a més, proposa solucions per a acabar amb aquest problema i aconseguir arribar a ser la regió més neta del Mediterrani. Entre aquestes solucions cal destacar la devolució de llandes i botelles a les tendes, la prohibició de l’ús de bosses de plàstic d’un sol ús, el foment dels envasos reutilitzables i la promoció de la venda a orri.

L’exposició de les organitzacions Amics de la Terra, Greenpeace, GECEN i Retorna s’ha exposat en 15 ciutats i pobles de la Comunitat Valenciana durant els mesos de maig i juny, i acaba en l’Ajuntament de València.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze − 2 =