caixa popular

Segueix la campanya '¡Resistiré!' de Juegaterapia

Les Corts Valencianes també s’han sumat a aquesta campanya solidària

Segueix la campanya '¡Resistiré!' de Juegaterapia
10/04/2017 -

La Fundació Juegaterapia ajuda, a través del joc, als xiquets malalts de càncer que, a causa del seu tractament, es veuen en l’obligació de passar llargues temporades en els hospitals. Per això, bé a través de la recaptació d’ordinadors i tablets, així com amb la creació de Jardins de Joc a l’aire lliure en els terrats dels hospitals, aquesta fundació ha aconseguit que aquests xiquets obliden, per un moment, la seua malaltia, i es divertisquen jugant.

¡Resistiré!‘ és el nom de l’última campanya que ha llançat Juegaterapia, amb l’objectiu de contagiar l’optimisme dels xiquets, però també les ganes de deixar KO a una malaltia que, cada any, es diagnostiquen, a Espanya, 1.400 nous casos de càncer infantil.

I ha sigut a aquesta iniciativa a la qual també ha volgut sumar-se Les Corts Valencianes. Arran de la campanya de suport que el col·legi públic CRA Benavites de Quart de les Valls de València ha impulsat, sota el lema ‘#Resistiréis‘, durant la sessió plenària, de la setmana passada, els diputats de tots els grups polítics van deixar a un costat les seues diferències, i es van unir per a recolzar aquesta iniciativa.

En aquest sentit, a més de portar les polseres amb el lema de la campanya, en els seus escons, també van mostrar el cartell amb l’etiqueta #Resistiréis. I és que aquest col·legi valencià s’ha posat en contacte amb la Fundació Juegaterapia per a impulsar una recollida de diners, amb l’objectiu de comprar consoles i tablets per a donar-les als hospitals i, d’aquesta manera, ajudar-los al fet que la quimio ‘es passe volant’.

A més, des de la Fundació Juegaterapia estan a l’espera que s’acaben els tràmits burocràtics, i els donen llum verda per a començar a construir un espectacular ‘Jardín de mi  Hospi‘ en el terrat de l’Hospital La Fe de València. Ja han recaptat els diners necessaris per a dur a terme aquest projecte, que alegrarà el dia a dia dels xiquets ingressats i, des d’aquesta fundació, asseguren que serà imminent l’inici de la creació d’aquest espai verd de somni.

800 metres quadrats de diversió, arbres, plantes i altres elements pensats per al gaudi. Un espai màgic, dissenyat pels arquitectes Iñaqui Carnicero i Lorena del Río de l’estudi RICA*, que es van posar en contacte amb els xiquets per a recrear, en aquest jardí, tots els seus desitjos.

tags

semana memoria historica paiporta

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc − 3 =