Segueix la campanya ‘¡Resistiré!’ de Juegaterapia

Les Corts Valencianes també s’han sumat a aquesta campanya solidària

Segueix la campanya ‘¡Resistiré!’ de Juegaterapia
10/04/2017 -

La Fundació Juegaterapia ajuda, a través del joc, als xiquets malalts de càncer que, a causa del seu tractament, es veuen en l’obligació de passar llargues temporades en els hospitals. Per això, bé a través de la recaptació d’ordinadors i tablets, així com amb la creació de Jardins de Joc a l’aire lliure en els terrats dels hospitals, aquesta fundació ha aconseguit que aquests xiquets obliden, per un moment, la seua malaltia, i es divertisquen jugant.

¡Resistiré!‘ és el nom de l’última campanya que ha llançat Juegaterapia, amb l’objectiu de contagiar l’optimisme dels xiquets, però també les ganes de deixar KO a una malaltia que, cada any, es diagnostiquen, a Espanya, 1.400 nous casos de càncer infantil.

I ha sigut a aquesta iniciativa a la qual també ha volgut sumar-se Les Corts Valencianes. Arran de la campanya de suport que el col·legi públic CRA Benavites de Quart de les Valls de València ha impulsat, sota el lema ‘#Resistiréis‘, durant la sessió plenària, de la setmana passada, els diputats de tots els grups polítics van deixar a un costat les seues diferències, i es van unir per a recolzar aquesta iniciativa.

En aquest sentit, a més de portar les polseres amb el lema de la campanya, en els seus escons, també van mostrar el cartell amb l’etiqueta #Resistiréis. I és que aquest col·legi valencià s’ha posat en contacte amb la Fundació Juegaterapia per a impulsar una recollida de diners, amb l’objectiu de comprar consoles i tablets per a donar-les als hospitals i, d’aquesta manera, ajudar-los al fet que la quimio ‘es passe volant’.

A més, des de la Fundació Juegaterapia estan a l’espera que s’acaben els tràmits burocràtics, i els donen llum verda per a començar a construir un espectacular ‘Jardín de mi  Hospi‘ en el terrat de l’Hospital La Fe de València. Ja han recaptat els diners necessaris per a dur a terme aquest projecte, que alegrarà el dia a dia dels xiquets ingressats i, des d’aquesta fundació, asseguren que serà imminent l’inici de la creació d’aquest espai verd de somni.

800 metres quadrats de diversió, arbres, plantes i altres elements pensats per al gaudi. Un espai màgic, dissenyat pels arquitectes Iñaqui Carnicero i Lorena del Río de l’estudi RICA*, que es van posar en contacte amb els xiquets per a recrear, en aquest jardí, tots els seus desitjos.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
fiestas populares de paiporta 2017
biopark
sona la dipu
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra