40 anys fent valors Caixa popular

Caixa Popular es consolida en el sistema financer valencià amb un increment de 8% en beneficis

Caixa Popular es consolida en el sistema financer valencià amb un increment de 8% en beneficis
26/10/2016 -

Caixa Popular es reafirma com a entitat de referència en el territori valencià. L’entitat ha tancat el trimestre amb un Benefici de 4,58 milions d’euros, la qual cosa suposa un increment del 8% respecte de l’any anterior, una ràtio sobre ATM (ROA) del 0,41.

L’entitat també ha incrementat els seus Dipòsits un 8% més, amb un total de 1.309 milions d’euros. Tant el Marge d’Interessos com a Marge Brut s’han incrementat un 12%, pel que fa al mateix període en 2015, i se situen en 22,87 milions d’euros i 33,78 milions d’euros, respectivament. El Marge abans de Provisions està en 15,77 milions d’euros, la qual cosa suposa un creixement del 21%.

Caixa Popular manté les línies de finançament a empreses, comerços, autònoms i famílies valencianes. Les Inversions Creditícies han augmentat un 8% fins a aconseguir els 831 milions d’euros.

Les dotacions al Fons d’Insolvència de 8,2 milions d’euros, suposen un descens del 5% i situen la ràtio de mora en un 8,37%.

Caixa Popular continua la política de gestió d’ajustos en despeses i millora de la competitivitat. La cooperativa de crèdit ha aconseguit que la ràtio d’Eficiència estiga a 30 de setembre en el 53,31%.

A més, cada vegada són més les persones que aposten per una banca cooperativa i propera a les persones, amb això Caixa Popular ha aconseguit els 174.000 clients.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
Conciertos de viveros fira de valencia 2017
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra