Visita a Lanzarote a la cerca de confirmar les bones sensacions

_ap_3207_preview

Valencia Basket busca la tercera victòria de la temporada en Lliga Femenina 2 a Lanzarote davant del Magec Ties (dissabte 21, 20 h, Streaming). L'equip canari ha guanyat un dels seus tres partits, però va ser en la seua pista, on de moment no ha perdut.

Un equip fort a casa

Dels tres partits que ha jugat Magec Ties, ha eixit victoriós en què ha jugat com a local, davant d'ISE CB Almeria, amb una contundent victòria per 80-39, en un partit que les canàries van trencar en la segona part.

Una rotació curta però sòlida

5 jugadores locals acaparen la rotació principal de l'equip, superant els 26 minuts per partit cada una d'elles. Tamara Montero (30mpp), Raby Oliveira (28mpp), Keira Robinson (29mpp), Sara Sánchez (27mpp) i Soledad Ornella (36mmp) formen la columna vertebral de l'equip. La sexta jugadora en minuts, Sara Duarte, supera per poc els 12 minuts per partit.