Victòria del Valencia CF en Mestalla (3-0)

w_900x700_02201549valencia-depor40

El Valencia CF se va imposar al RC Deportivo de la Coruña per 3-0, gràcies als gols en la primera part de Garay i d’Albentosa en pròpia porta i al de Cancelo al final.

El VCF va eixir a pel partit des del primer minut. I la primera ocasió no es va fer esperar. Després d’una bona combinació valencianista, Orellana finalitzava amb un xut des de dins de l’àrea que parava Lux. I uns instants després, era Zaza qui novament des de dins de l’àrea es trobava amb el porter visitant. Però les coses varen estar molt a prop de complicar-se. L’àrbitre va assenyalar penalti de Montoya sobre Andone, però Diego Alves va tornar a fer gran la seua llegenda i va parar la pena màxima executada per Fajr. I la resposta va arribar en forma de gol. Una falta treta per Parejo la rematava Munir al travesser, i el rebuig l’aprofitava Garay per a marcar el primer del partit. Després d’uns minuts en que el partit es va calmar, el segon gol va arribar abans dels trenta minuts. Un còrner de Parejo el rematava en la seua pròpia porta Albentosa, posant una bona distància pels nostres en el marcador, amb la qual se va arribar al descans.

En el segon temps els nostres varen eixir amb l’objectiu de tancar l’encontre, però sense descuidar la bona situació que tenien al marcador. Diego Alves, en els primers minuts, va fer una gran parada a un llançament de falta d’Emre. El partit va entrar en una fase de molt de joc en el mig del camp, amb el Dépor portant el control en busca de la remuntada. Però els valencianistes varen controlar el temps del partit, assegurant així una important victòria en Mestalla, que es va confirmar amb el definitiu gol de Cancelo en l'últim minut.