L'Handbol Benidorm suma els seus primers punts en la lliga Asobal

Els locals van dominar al Recoletas Valladolid des de l’inici

72
72

L'Handbol Benidorm va fer un partit seriós des del primer minut on els jugadors eren conscients de la importància de traure alguna cosa positiva. Este fet es va veure confirmat amb una excel·lent primera part i una còmoda segona part que va donar amb els primers punts en la classificació de la lliga Asobal.

En la primera part l'equip va estar a un nivell altíssim defensivament parlant, acompanyats de l'encert de Mijuskovic baix els pals. Prompte es va posar distància pel mig i els val·lisoletans es veien impotents davant l'al·luvió local, la distància anava augmentant amb el pas dels minuts per a arribar al descans amb un 18 a 11 en l'electrònic.

No obstant això, l'inici del segon temps va ser completament diferent. Diverses perdudes de baló permetien que els visitants remuntaren i es quedaren a sol quatre gols de diferència. El porter visitant feia la seua aparició amb algunes parades i la seua defensa dificultava els atacs dels de Fernando Latorre. Es retallaven les diferències i semblava que podien aparéixer els dubtes en el Benidorm. Els val·lisoletans van arribar a estar a dos gols, però un parell d'intervencions de Mijuskovic resoltes en ràpids contraatacs tornaven a ampliar la distància a quatre gols, que de fet seria la definitiva deixant el marcador en un 26 a 22.