Hassane Aouchar compleix el guió a l'Eliana i aconsegueix la seua cinquena victòria consecutiva en el ‘Circuit Dipu’

Els atletes Hassane Aouchar i Live Westphal es van portar sengles triomfs en les categories masculina i femenina de la 10k

dscf1788
dscf1788

L'Eliana va acollir dissabte passat la segona cita estiuenca del Circuit Dipu amb un nou triomf, i ja van cinc consecutius, de Hassane Aouchar que es destaca al capdavant de la classificació. En dones va guanyar la francesa Live Westphal, qui ha superat rècords en el seu país en diferents distàncies i que no va trobar rival en el 10k de l'Eliana.

La setena prova del Circuit de la Dipu va complir el guió previst amb la victòria de Hassane Aocuhar. El corredor, al contrari de l'estratègia que va seguir a Llíria i Godella on va marcar d'eixida un exigent ritme per a aconseguir el rècord del circuit, va decidir cercar una velocitat creuer que li bastara per a neutralitzar als seus rivals. El marroquí del Gaes es va imposar amb un temps de 31'16", 30 segons menys que Tinet Sieres del Cárnicas Serrano mentre que el podium absolut masculí ho va completar Luis Félix Martínez.

El promesa Antonio Cubero i el Veterà B, Antonio López, van entrar quasi a l'una per a anotar-se el triomf en les seues respectives categories a un ritme de 3'37" el km. Per la seua banda, Sergio Desfilis va ser el més ràpid entre els juniors participants, mentre que Miguel Ruiz Villena es va portar la victòria en la seua categoria de Veterà C.

En dones ningú va poder contrarestar el domini de Live Westphal, ni tan sols la marroquina del Cárnicas Serrano Fátima Ayachi, que amb aconseguir la segona posició tenia suficient per a sumar els màxims punts que es repartien en la categoria femenina. Així mateix, Mª José Cano, del Club atletisme Membrilla, va completar el podium absolut femení.

En la categoria de veteranes, Patricia Montalvo va guanyar per setena vegada consecutiva, Mª Antonia Serrano Jareño va fer el propi en l'escalafó superior i Geles Gimeno es va imposar de nou en la categoria promesa. La seua companya del Cárnicas Serrano, Yasmina Martín, va vèncer en juniors mentre que l'atleta del Correliana Magda Vila, va vèncer en el grup d'edat màster.

Les cites esperades de l'estiu

Van aconseguir creuar la línia de meta 1.263 atletes en una carrera a la qual no li va faltar l'ingredient habitual en aquesta època de l'any: molta calor que va poder minorar la marxa dels corredors, encara que no es va ressentir en la resposta dels clubs que dominen les classificacions del Circuit. Una vegada més, Paterna Runners va ser el més nombrós per davant de la Colla de Córrer el Parotet, el Never Stop Running i el Runners Ciutat de València.

La pròxima prova del Circuit de la Dipu tindrà lloc a Siete Aguas el pròxim 19 d'agost. La localitat de la Foia de Bunyol és una de les ‘catedrals’ de l'atletisme popular amb el seu tradicional Gran Fons Internacional, un dels esdeveniments més esperats del calendari i que enguany compleix la trentè vuitena edició.