Landin y Ahouchar (revalidant títol i batent rècord) s’imposen a la XVI 10k Godella Nicobocco

10Kgodella
10Kgodella

Raquel Landin (The Kenyan Urban Way), i Hassane Ahouchar (Gaes Running Team) foren els guanyadors absoluts de la setzena edició de la 10k Godella Nicobocco. El marroquí, a més, va revalidar títol i va batre el rècord de la carrera, fixat per ell mateix l’any passat.

Ahouchar va acabar la prova en 30:44 (set segons menys que en l’edició anterior), mentre que Landin ho va fer en 38:20. Ouais Zitane (Atticus Mediterranea), amb un temps de 32:06, i Khalifa Zarhnoun (Gaes Running Team), amb 32:34, completaren el pòdium masculí. A les xiques, María José Cano (Serrano Club Atletismo) fou segona amb 38:35, i Patricia Lorena Montavo (Gaes Running Team), tercera amb 40:08.En la categoria promeses masculines es va imposar Antonio Cubero (35:38), segut d’Andrés Coll (40:06) i Jorge Arnal (42:51). I en promeses femenines la guanyadora fou Rachael Huguen (42:58), segona María Gálvez (47:11) i tercera Alba Badenes (47:26).

Pel que fa als guanyadors locals, en xiques es va imposar Susana Sanhermelando (44:59), mentre que Emily Desprez (45:31) fou segona, i Patricia Alarcón (54:34) tercera. Als xics guanyà Vicente Hurtado (38:24), seguit de Alberto Torres (40:00) i David Tejada (42:14).

En total, més de 1.200 corredores i corredors es donaren cita a una prova que continua creixent dins del circuit oficial de carreres populars de la Diputació de València. El regidor d’Esports, Fernando Oliveros, fou el representant de l’Ajuntament encarregat de repartir els premis, i estigué acompanyat per la regidora d’Igualtat, Teresa Bueso, i l’alcaldessa de Godella, Eva Sanchis.