El VCF Mestalla recupera la senda de la victòria a Cornellà (1-2)

20160917 VCF Mestalla v Hercules

Recuperant sensacions, recuperant el pols competitiu i recuperant la senda de la victòria. El València Mestalla va aconseguir una victòria important per 1-2 en la seua visita a l'UE Cornellà i torna a sumar de tres en tres.

L'equip de Curro Torres va eixir molt seriós, amb algunes novetats en l'onze i una nova variant tàctica amb defensa de 3 –Javi Jiménez, Charlie i el debutant Zotko- que va permetre en la primera part tenir el domini de la pilota i una presència contínua en camp contrari. Així van arribar les primeres ocasions en les botes d'Aridai, que tornava després de la sanció, i de Jordi Sánchez, molt actiu en la parcel·la ofensiva.

El just premi al domini va arribar amb el gol del Quim Araujo, que va anotar des de la frontal de l'àrea després de soltar una fuetada amb la seua cama esquerra al que no va poder respondre el porter local Marcos. El 0-1 va donar tranquil·litat al Mestalla, que encara va poder ampliar avantatge abans del descans amb un espectacular llançament de falta d'Aridai que va marxar per poc per sobre del travesser.

La segona part es va iniciar amb la mateixa tònica i canvis en tots dos equips. Marc Ferris va entrar per Zotko, per a recuperar la línia de quatre darrere, i tractar de donar consistència a l'equip davant un Cornellà que estava obligat a oferir més.

L'equip local va avançar línies i va arribar el gol de l'empat en una falta ben botada per Ñoño en la qual Sivera, malgrat tocar la pilota en la seua estirada, no va poder evitar el tant. Sí que va evitar el de Xàbia minuts després el que podia haver sigut el segon gol del Cornellà en una rematada a boca de canó d'Enric dins de l'àrea xicoteta.

Va tocar patir i competir davant un rival crescut, i esperar l'oportunitat, que va arribar en una gran passada de Carlos Soler, superant a la defensa del Cornellà per alt, que Rafa Mir va definir perfectament en el mà a mà amb Marcos.

El segon gol el Mestalla va deixar noquejat al Cornellà, que ja no es va acostar pràcticament a l'àrea de Sivera, ben protegit per Charlie i Javi Jiménez, que amb l'ajuda de Grego, van frenar totes les pilotes aèries directes, únic recurs de l'equip local.

Amb ofici i bon fer el Mestalla va deixar passar els minuts fins a concretar la victòria que li torna a col·locar en els llocs de privilegi de la classificació.

El pròxim partit del VCF Mestalla serà dissabte que ve 30 d'octubre a les 17:00 h en l'Antonio Puchades davant el Gavà.Alineacions:

Cornellà: Marcos, Sierra, Ñoño, Borja, Edgar, Gómez (Antonio, m. 61), Pep Caballé, Uche, Enric, Ripoll (Ahmed, m. 73) i Lucas (Abraham, m. 46)

VCF Mestalla: Sivera, Nacho Vidal, Zotko (Marc Ferris m. 46), Charlie, Javi Jiménez, Gregori, Carlos Soler (Eugeni m. 78), Quim Araujo, Aridai, Jordi Sánchez (Rafa Mir, m. 68) i Nacho Gil.Gols: 0-1 Quim Araujo, m. 22; 1-1, Ñoño m.55, 1-2 Rafa Mir, m. 73.Àrbitre: Antonio Monter Solans. Va amonestar pel Cornellà a Borja i Uche i pel VCF Mestalla a Charlie, Javi Jiménez, Aridai i Nacho Gil

Indecències: Partit corresponent a la jornada 10 del Grup III de la Segona Divisió B disputat en el Nou Municipal de Cornellà davant 800 espectadors.