El Valencia Femení goleja en el debut

El Valencia Femení arranca guanyant 5-0 al CD Transportes Alcaine

Valencia CF Femení

El Valencia CF Femení goleja i estrena la Iberdrola Primera Divisió Femenina RFEF amb una destacada victòria contra el CD Transportes Alcaine (5-0) el diumenge. Les blanquinegres sumen el primer triomf de la temporada en una trobada en el qual van haver de fer front a un complicat rival, malgrat els nombres del marcador.

L'inici vacil·lant de tots dos equips no va tardar a trencar-se. De fet, aquest es va produir amb el gol de Maya als 11' després d'un bon centre ras de Carol des de l'esquerra. La '22' valencianista va saber dirigir la pilota, amb l'interior de l'esquerrana i de primeres, al fons de la xarxa.

La disposició del València CF Femení en el camp (4-1-4-1) va funcionar, amb l'arribada de les quatre jugadores de migcamp per darrere de Mari Paz: Carol, Zornoza, Maya i Débora G.

Així i tot, el CD Transportes Alcaine es va rescabalar amb caràcter de l'1-0 i va plantar cara a les jugadores de Cristian Toro, acostant-se a la porteria de Endler. Les d'Alberto Serna pressionaven l'eixida de la pilota i dificultaven la passada a les de l'equip che.

Després de la primera mitja hora, les oportunitats de gol no arribaven per a cap conjunt. Les valencianistes no estaven fines en la passada, siga per errors o descoordinacions. Les aragoneses, per la seua banda i malgrat el marcador en contra, es mostraven més segures en les seues accions.

Zornoza quasi altera eixa dinàmica en el minut 39, quan una rematada seua des de fora de l'àrea gran va passar molt prop del travesser de Patricia. El travesser visitant tornava a repel·lir un tret, aquesta vegada de Mari Paz, tres minuts més tard abans de finalitzar la primera meitat.

La segona part va arrancar amb un matiner gol de Mari Paz. En el minut 46, la davantera va aprofitar un centre de Carol, de nou des de l'esquerra com a assistent, per a batre a Patricia en un rebutge de la portera.

La forta calor del diumenge minvava a tots dos equips. Si bé les de Cristian Toro dominaven i les d'Alberto Serna ja no aguantaven les envestides de les nostres amb tanta solvència com en la primera part.

Per tercera vegada va ser la '14' blanquinegre qui, dirigint un contraatac, va donar una passada a Mari Paz perquè aquesta aconseguira el tercer gol per a les nostres i el segon en el seu compte, que no últim. Es complia el minut 64.

En el 75', la '10' valencianista aconseguia el 4-0 per al València CF Femení i el tercer personal. El CD Transportes Alcaine a prop va estar de posar el 4-1, quan una falta llançada per la ex-valencianista Monforte va colpejar en l'esquadra esquerra amb intervenció de la xilena Endler.

El 5-0 local va arribar gràcies a M. Peiró, recentment ascendida al primer equip. En aquest debut en la Lliga Iberdrola també van participar Neus, ja en la primera plantilla procedent del 'B' i Florentino, migcampista del filial.

FITXA TÈCNICA

Valencia CF Femení: Endler, N. Gaitán, Nicart, Ivana, Joyce, Gio Carreras, Maya, Zornoza, Débora G, Carol i Mari Paz.

Banqueta: Sullastres, E. Romero, Szymanowski, M. Peiró, Cintia, Neus, Florentino

Entrenador: Cristian Toro.

CD Transportes Alcaine 0: Larque, Reyes, Monforte, Gómez, Villamayor, Aznar, Chiba, García, Fuertes, Martínez i Mata.

Banqueta: Cebolla, Cardona, Mallada, Rey, Morales i Laura García.

Entrenador: Alberto Serna.

Goles: 1-0 min.11, Maya; 2-0 min.46, Mari Paz;  3-0 min.64 Mari Paz; 4-0 min. 75, Mari Paz i 5-0 min.83, M. Peiró

Incidències: partit corresponent a la 1ª jornada de la Iberdrola Primera Divisió Femenina RFEF, celebrat en l’Estadi Antoni Puchades de la Ciutat Esportiva Valencia CF, davant 800 espectadors.