El València CF cau davant el Atalanta BC en el 46º Trofeu Taronja Estrella Damm

valencia_trofeotaronja

El València CF 17.18 de Marcelino García Toral va realitzar la seua posada de llarg a Mestalla, abans de l'estrena de lliga, amb una derrota davant l'Atalanta BC (1-2) en la 46º edició del Trofeu Taronja Estrella Damm.

El partit va arrancar amb un Atalanta BC molt actiu en atac i ben posicionat sobre el camp que impedia que els de Marcelino pogueren dur a terme jugades per a arribar a la meta d'Etrit. Els italians, secundats pel seu capità G. Alejandro, cercaven les seues opcions mentre el València CF tractava de fer seu el control del partit. De les botes del mateix va arribar el tan visitant. El '10' del quadre italià va botar una falta des del flanc esquerre i Toloi amb la testa va batre a Neto (0-1).

Malgrat el tant rival, el conjunt blanquinegre va cercar eixir jugant i tocant la pilota a la recerca de la millor opció d'atac. I van pagar amb la mateixa moneda als blancs. Corria el min. 19 quan Vezo, molt atent, va rematar a gol un rebuig del porter que s'havia produït després del perillós centre d'una falta comesa en banda esquerra (1-1).

Amb el gol, els nostres van prendre el comandament del joc i mitjançant accions ràpides van encendre els ànims d'una graderia bolcada amb l'equip. L'equip agradava i trobava en les jugades a pilota parada al seu millor aliat. Els blanquinegres van disposar d'una doble ocasió per a perforar l'arc d'Etrit i uns minuts més tard, Gayà va anotar un gran gol de vaselina que va ser anul·lat pel col·legiat per posició antireglamentària. La trobada va arribar al descans amb taules en l'electrònic.

Després del descans, canvi. Marcelino va moure fitxa en la porteria i va donar entrada a Jaume per Neto. L'equip volia la victòria i es va deslligar generant fins a tres ocasions de perill per a avançar-se en el marcador. Rodrigo va tallar una passada rival i es va anar en carrera cap a Etrit però el seu intent de vaselina va ser detingut pel porter. Seguidament, Cancelo, en carrera des del cercle central desfent-se de jugadors rivals es va aproximar a la frontal i va disparar alt. Pocs minuts després, la saga de l'Atalanta BC va haver de buidar en boca de gol un centre que ja estava per a espentar a gol. Els de Marcelino estrenyien i el xoc va guanyar en intensitat.

Zaza i Cancelo, molt participatius, van provar fortuna. L'italià, mitjançant una rematada acrobàtica que va alçar els ànims de la graderia i el portugués, amb les seues internades per banda culminades amb potents trets encara que sense encert. Un encert que sí va tenir l'Atalanta BC a l'eixida d'un córner. Palomino avançava de nou al quadre italià amb una rematada ajustada al pal (1-2).

Mancant 15 min per al final, Marcelino va donar entrada a nous futbolistes. Lato, Nacho Vidal, Maksimovic, Nacho Gil i Abdennour van eixir per Gayà, Zaza, Medrán, Soler i Javi Jiménez.

Mestalla animava i espentava a l'equip i aquests responien amb ocasions. Cancelo, de nou, es va recórrer la banda dreta per a ficar una pilota al punt de penal que Mina va manar per sobre del travesser.

Finalment, els de Marcelino no van poder convertir les seues ocasions i l'Atalanta BC es va adjudicar el Trofeu Taronja Estel Damm.

València CF 1: Neto, Montoya, Vezo, Javi Jiménez, Gayà, Cancelo, Parejo, Medrán, Carlos Soler, Rodrigo i Zaza.

També van jugar: Jaume, Santi Mina, Maksimovic, Abdennour, Lato, Nacho Vidal, Nando i Nacho Gil

Atalanta BC 1: Etrit, Toloi, Cristante, Masiello, Palomino J., Gosens, G. Alejandro, Reme, Kurtic, Petagna, Hateboer i Hans.

També van jugar: Haas, Mancini, Cornelius, Ilicic, Orsolini i Schmith.

Gols: 0-1 Toloi, min. 12; 1-1 Vezo, min. 19; 1-2 Palomino, min. 64.

Àrbitre: Juan Martínez Munuera

Incidències: partit corresponent a la 46º edició del Trofeu Taronja Estel Damm celebrat a Mestalla.