El Llevant empata 2-2 contra l'Almeria

En un dels amistosos més importants de la pretemporada, el club manté l'invicte contra un equip de la seua mateixa categoria

Llevant
Llevant

El dissabte passat es va viure un complicat partit contra un contrincant de LaLiga2, que serveix per a mesurar el nivell al qual està el Llevant. I, de nou, cap derrota en la pretemporada i a mantenir l'invicte gràcies a un bon acompliment dels davanters i una capacitat de resiliència que ha de tenir bastant content a Muñiz.

No obstant això, no anaven ni trenta minuts i Antonio Portes va superar a Remiro amb una cabotada als 21’, després d'un desordre en la defensa que va enfadar a l'entrenador. El marcador va poder canviar-ho Roger en tres oportunitats, fins i tot en una tercera en tractar des de lluny i fregar el pal, però no ho va aconseguir sinó fins als 47’ del segon temps amb un gol matiner després d'una precisa passada de Postigo.

Açò va evidenciar la força —que ja ha acostumat als fanàtics— amb la qual va partir el Llevant la segona part, en la qual a més es van fer bastants canvis per a provar jugadors, sobretot des del migcamp endavant (Jason, Casedesús i Martins, els més importants). Tanmateix, l'equip granota va ser molt més defensiu que ofensiu, mostrant la seua bona constitució amb Postigo com a pilar en tant central, qui va jugar el seu primer partit complet des del seu fitxatge.

Quan el desgast ja es notava, Pozo es va atrevir i li va donar el 2-1 a l'Almeria als 79’. I amb tota la desesperança, l'atac del Llevant no va afluixar: així va ser com Martins, un que sempre ha respost en aquesta pretemporada, va posar el 2-2 definitiu. La bona passada que li va donar Hacen perquè marcara, qui va entrar amb prou faenes un minut abans per Verza, va segellar un partit que va estar a punt d'escapar-se dues vegades i que l'equip blaugrana no va deixar anar del tot, en un dels partits més importants de la pretemporada. Fins ara, diria un optimista.

El millor del partit per al Llevant va ser el rol que va complir Postigo com a guardià de la defensa durant els 90 minuts de presència en el camp, sumat al suport de Vernon de Marco, que si bé es va equivocar al principi va ser millorant a mesura que passaven els minuts. Açò constitueix un alleujament per a Muñiz, qui a més de comptar amb un atac que sap respondre davant les dificultats, posseeix una defensa que almenys està armada amb els nouvinguts.

El pròxim partit serà el dissabte 13 a Terol contra el Huesca, per a enfrontar-se l'endemà contra l'Hèrcules en el Trofeu Ciutat d'Alacant a les 21.00 hrs, en el que ha sigut un camí de preparació que pel baix mereix aplaudiments.