El Levante compleix novament: Guanya 2-0 a l'Alcorcón

En el seu debut en el Ciutat de València, els granotes guanyen amb claredat a l’equip madrileny

Levante UD vs AD Alcorcón

Després del triomf de visita davant el Numància, Muñiz i el seu planter van arribar satisfets i confiats a aquest desafiament contra l’Alcorcón, que va empatar 0-0 en el seu debut de la Lliga 1|2|3 enfront del Huelva. Sense Esteban Saveljich i Toño, sancionats, ni Casedesus i Raúl, lesionats, el Levante va eixir al camp amb Remiro; Pedro López, Postigo, Chema, Abraham; Insa, Campaña; Morales, Espinosa, Jason; i Roger com 9. Per la seua banda, l’Alcorcón ho va fer amb Dimitrovic; Nélson, David Navarro, Iván González, Bellvis; Manolín, Aguza; Óscar Plano, Martín Luque, Ivi i David Rodríguez.

L'entrenador asturià s'enfrontava al que va ser el seu equip en la temporada 2015-2016, el que va agregar certa morbositat al duel. Als 6’ els granotes ja guanyaven amb gol de Roger, qui va disparar arribant a l'àrea després d'un error en l'eixida del conjunt madrileny. D'allí en més, la pressió es va instal·lar en l’Alcorcón, mentre el Levante demostrava fortalesa defensiva sense permetre arribades perilloses del rival.

Els errors de la defensa i del porter Dmitrovic van constituir el to del primer temps, a més d'un intent de Rodríguez en els 35’. Amb eixos antecedents, abans del descans el que sens dubte va ser el jugador del partit, Roger, va marcar el 2-0 després d'una jugada de Ríos i Campaña, aprofitant un rebutge de la defensa.

En els primers minuts de la segona part el Levante no va perdre ambició i va seguir atacant, constituint-se com un equip segur en totes les seues zones i deixant a l’Alcorcón molt mal aturat. L'extrem Jason, qui marcara contra el Numància, va eixir al camp de joc amb ganes de fer el seu en un partit que a vint minuts del final ja semblava liquidat. Als 64’ Muñiz va decidir traure a Campaña perquè entrara Verza, per a donar minuts al migcampista i seguretat defensiva a l'equip.

Així va ser que en els últims llances del partit l’Alcorcón va voler cercar el tant de l'honor, no obstant això no va poder aconseguir-ho encara que ja avisava als 72’ amb un centre de Bellvis i aparició d'Óscar Pla, que va neutralitzar immediatament la defensa valenciana, però no va ser suficient. Als 85’ l'entrenador del Levante va fer el seu últim canvi: va entrar Muntanyés per a debutar i va eixir Morales. Després d’això el curs del partit va ser discret i es va tancar amb un 2-0 que realment venia sentenciat des de la primera part.

Confirmat el bon inici a les ordres de Muñiz, este és un gran segon pas per als granotes en la Lliga 1|2|3, ara aprofitant la seua condició de locals. Els aficionats de l'equip recentment descendit miren amb il·lusió un ascens, amb 6 punts i sense gols en contra. El cos tècnic, els jugadors i l'afició ja poden pensar en el partit del pròxim diumenge 4 contra el Gimnàstic en el Nou Estadi de Tarragona.