El Fent Camí de Mislata, 5t millor club d'atletisme d'Espanya

Los valencianos disputan por tercer año consecutivo la final de la División de Honor nacional y consiguen la mejor clasificación de su historia

Jornada División Honor atletismo Fent Camí-2

Les pistes del Gaetà Huguet de Castelló han sigut l'escenari este cap de setmana de la final de la Divisió d'Honor de l'atletisme nacional, la jornada decisiva que enfronta als huit millors clubs d'Espanya. Per tercer any consecutiu, el Club d'Atletisme Fent Camí de Mislata havia aconseguit classificar-se per a la final, però la gesta d'enguany no s'ha quedat ací, sinó en el 5t lloc aconseguit, la millor classificació del club en tota la seua història.

La Final de la lliga de Divisió d'Honor a l'aire lliure és la prova més importants de clubs a nivell nacional, competició a què arriben els 8 millors equips espanyols, tant en categoria masculina com en la femenina, després de disputar les fases prèvies .

L'èxit del Fent Camí es va sustentar en els magnífics resultats d'Álvaro de Arriba, que va obtindre la segona posició en la prova de 800 metres llisos; José Antonio Pinedo i David Palacio van ser tercers en pes i 1500m respectivament; mentres que Álvaro Gutiérrez va quedar quart en la prova de 3.000 obstacles, igual que Gaspar Mateu en perxa i Luis Manuel Pérez, en 5km marxa. A més, Erete, Castillo, De Arriba i Palacio també van aconseguir la quarta posició en la prova de 4x400 m.