Els trens van xocar a gran velocitat amb el 1-1

El València es va avançar gràcies al gol de Rodrigo, Bardhi va empatar per als granotes un derbi en el qual la igualtat va ser la tònica

levante-valencia16

El derbi de la 'germanor' es va convertir en un xoc de trens d'alta velocitat en el Ciutat de València durant els 90 minuts d'encontre. Els nervis, la tensió i les ganes van ser la tònica en els primers minuts mentre Llevant i València cercaven el seu lloc en la gespa. Els de Marcelino van ser més ràpids i van iniciar el seu domini del rival mentre que els granotes anaven a poc a poc trobant-se cada vegada més a gust. Raúl va ser un dels protagonistes del partit doncs va salvar en diverses ocasions al seu equip. La genialitat de Rodrigo en el 30 i de Bardhi en el 41 van ser els que van marcar la diferència. Per a deixar en taules, tant en el marcador com en el terreny de joc, este apassionant derbi.

Els primers minuts de joc van ser de nervis, tensió, moltes ganes de menjar-se al rival i de tempteig. La 'germanor' que es vivia en la graderia es convertia en certa agressivitat en estos primers minuts Postigo i Parell van veure groga abans dels primers 15 minuts. El València va començar dominant la possessió de la pilota i trobant l'arribada a la porteria de Raúl. Poques ocasions es van veure en esta primera part, els trens anaven calfant motors, agafant velocitat i situant-se en el camp. Amb el pas dels minuts el Llevant va ser augmentant el control del joc i van començar les arribades. La possessió de la pilota es va equilibrar i tots dos van tenir en les seues botes la possibilitat de marcar. Ivi i Jason tenien clares ocasions per al conjunt granota mentre que era Rodrigo el que creava perill enfront de Raúl.

levante-valencia24Arribava el minut 30 quan després d'alguna ocasió, el València aconseguia perforar la porteria granota. Pereira aconseguia el baló i endollava un centre que Rodrigo aconseguia rematar de cap per baix per a batre a Raúl. El 0-1 pujava en el marcador, el Ciutat de València emmudia. Arribaven llavors uns minuts bojos en els quals el València va tenir el 0-2 en les botes de Santi Mina que estavella la pilota en el travesser, rebutge que agafa Carlos Soler perquè Raúl fera la parada del partit. Tot es va quedar en un esglai.

Quan més boig semblava el partit, el Llevant va saber recompondre's i de les botes de Bardhi després de rebre una pilota en el centre de l'àrea bat a Net posant l'empat en el marcador. levante-valencia28El Ciutat de València es posava en peus per a animar al seu equip qui va aconseguir arraconar en els últims minuts de la primera part al conjunt de Marcelino qui és anava al vestuari amb l'esglai en el cos després del tret de Jason que és fora fregant el travesser.

La segona part va començar més tranquil·la que la primera. Amb tots dos equips més centrats era el València el que tornava a portar la veu cantant en els primers minuts d'este segon temps. En el minut 50 Rodrigo va tenir l'1-2 en les seues botes doncs la pilota és fora per uns centímetres per sobre del travesser. Va ser llavors quan va reaccionar el conjunt granota i tres perilloses arribades acabaven amb els de Muñiz pels sòls sense que el col·legiat xiulara res. Els de Marcelino van tornar a la càrrega i van assetjar la porteria de Raúl però llavors l'encontre va baixar el seu ritme. El Ciutat de València despertava per a animar al seu equip en l'últim quart d'hora de la trobada. El cansament anava apareixent en Llevant i València i, malgrat la lluita de tots dos equips, l'empat solament es podria trencar per la genialitat d'algun dels 22 jugadors doncs la igualtat era el que més apreciava en el terreny de joc.A la rematada els trens van xocar amb l'1 a 1 en el marcador.

Fitxa tècnica:

Llevant UD: RaúlToño, Chema, Lerma (min. 45, Pier), BardhiIviPostigo, Alegría (min. 58, Samu), Pedro López, Jason i Campaña (min. 80, Doukouré).

València CF: Neto, Murillo, Parejo, Andreas (min. 61, Guedes), GayàKondogbia, Soler, RodrigoMontoya, Mina (min.73, Zaza), Garay.

Equip arbitral: Carlos del Turó Gran, Juan Carlos Yuste Jiménez, abrahám Álvarez Cantó i Víctor García Verdura.

Incidències: Partit de la quarta jornada de LaLiga Santander en el Ciutat de València amb 23.084 espectadors. Es va guardar un minut de silenci en memòria de José Ferrer Bauset, pare de l'empleat del Club Raimon, així com de Blas Gámez, sotsinspector de la Policia Nacional com a homenatge a ell i a la labor que realitza la CNP en i dues els partits. Van veure targeta groga Sergio Postigo (min.3), Parell (min. 14), Badhi (min. 36).